Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

14. 07. 2019. Beograd, Požarevac

Izvor: Večernje novosti

Stroge kontrole vozila na gas

Svi koji imaju ugrađen TNG (auto-plin) uređaj u vozilu, bez obzira da li voze na auto-plin ili benzin (bitno je da je uređaj u vozilu) moraju da imaju važeći atest! I u slučaju da je vozilo registrovano, a da je prošlo pet godina od ugradnje TNG uređaja, ili 10 godina od proizvodnje TNG boce (nije bitan datum ugradnje) neophodno je da se uradi novi atest!

Ukoliko na našem drumu, vlasnik vozila bude zatečen u prekršaju rizikuje da ga policija isključi iz saobraćaja, skine tablice ali i da plati kaznu od 5.000 do 20.000 dinara!

Iako naši turisti koji automobilom idu do željenih destinacija, po pravilu, nemaju problema jer im niko na granici ne traži atest prilikom ulaska u Makedoniju, Grčku, Crnu Goru, BiH, Hrvatsku, Sloveniju. To ne znači, a pojedinci su imali takva (ružna) iskustva, da ih saobraćajna policija kod sve češćih organizovanih akcija "Tispol" kontrole saobraćaja (sinhronizovano se sprovodi u 28 zemanja Evrope) neće zaustaviti i kontrolisati da li imaju važeći atest!

Cena atestiranja u Srbiji (Centar za motorna vozila) je 6.000 dinara i važi pet godina.

Više informacija možete pročitati OVDE.

uto

16.07.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 09:21

Predlažem samo...

Ateste za vozila na TNG treba raditi mesečno, drati kožu s leđa vozačima! Ko ne uradi atest, prodati mu kuću, stan, šta već ima...
Tako SNS shvata ekonomski preporod Srbije.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije