Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Sezona odmora: Da li se Požarevljani odlučuju za letovanje?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 07. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Sezona odmora: Da li se Požarevljani odlučuju za letovanje?

Sezona odmora je krenula, i dok u turističkim agencijama kažu da ima putnika i da su najpopularnije destinacije Grčka i Egipat, Požarevljani ipak tvrde da se u kućnom budžetu nema para za letovanje.

Kako su za Boom 93 istakli u jednoj od turističkih agencija, putnika ima i još uvek se rade aranžmani za letovanja jer je u principu sezona tek počela. Najpopularnija destinacija je tradicionalno Grčka, ali ima i putnika koji su se odlučili Egipat i Turska, dok nešto manje interesovanje vlada za Crnu Goru i Bugarsku.

Ističu da nije bilo otkazivanja aranžmana usled vremenskih nepogoda koje su pogodile Grčku i da je interesovanje isto za ovu destinaciju, mada se turisti više odlučuju za kontinentalni deo Grčke, a manje za ostrva.

Takođe, ima i onih koji se odlučuju za nešto udaljenije destinacije, poput Maldiva, ali je njih daleko manje u odnosu na one koji odlaze u Grčku.

S druge strane, Požarevljani su podeljeni kada su u pitanju letovanja. Nešto stariji sugrađani će odmor ipak provesti kod kuće, jer zbog finansijske situacije ne mogu da priušte sebi odlazak na more, dok oni koji su se ipak odlučili za letovanje kažu da plaćanje vrše uglavnom čekovima ili karticama.

Oni koji su u kućnom budžetu ipak našli sredstva za more najčešće su se odlučivali za Grčku, ali ima i onih koji će obići nešto dalje destinacije poput Turske, Egipta i Španije, dok većeg interesovanja kod sugrađana za Crnu Goru nema, a ovaj trend objašnjavaju rečima da za novac koji potroše u Crnoj Gori, mogu dobiti istu ili čak bolju uslugu na nekoj daljoj destinaciji.

sub

13.07.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 23:48

Re: ikd

Lazu svi idu na more.Naprednjaci su naprevili zemlju po meri Srba.A ne ljudi.

Naprednjaci su napravili rijaliti državu u kojoj caruje diletantizam i neznanje, jedan čovek o svemu odlučuje a ministri se kite lažnim diplomama i doktoratima. U takvoj državi su i mogući ovakvi besmisleni komentari nepismenih botova!

Odgovori
pet

12.07.

2019.

ikd [neregistrovani] u 17:33

android

Lazu svi idu na more.Naprednjaci su naprevili zemlju po meri Srba.A ne ljudi.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije