Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Predsednik Pavlović sa svojim timom u naseljima Кrupaja i Bliznak
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 07. 2019. Žagubica

Izvor: Opština Žagubica

Predsednik Pavlović sa svojim timom u naseljima Кrupaja i Bliznak

U naseljima Кrupaja i Bliznak nastavljeno je okupljanje meštana i razgovor sa predsednikom opštine Žagubica Safetom Pavlovićem, kao i predstavnicima svih relevantnih institucija u opštini.

Odgovorna lica za njihovo funkcionisanje bila su na raspolaganju svakom meštaninu naselja da iznese svoje mišljenje, problem, ali i uputi kritiku.

Uvodnu reč i glavno obraćanje sa akcentom ka otvorenom dijalogu i uvažavanju međusobnih stavova, imao je predsednik opštine.
„Moja zamisao i vizija je da sa saradnicima sa kojima radim od 2012.-te godine obiđem svako naselje u opštini, gde građani bez ustručavanja i bez dlake na jeziku, mogu da postavljaju pitanja za sve ono što ih interesuje...“, rekao je Safet Pavlović, predsednik opštine Žagubica.

Nakon iznetih stavova meštana i problema predsedniku opštine, prve promene se već realizuju – u Domu zdravlja u Кrepoljinu biće uvedena upotreba sanitetskog vozila. Akcenat u Кrupaji je bio i na asfaltiranju puteva i uređivanju sportskog terena, a glavni utisak - zadovoljsto upriličenim sastankom sa predsednikom i dosadašnjim radom lokalne samouprave, sa željom da se tako i nastavi.

Naredni Zbor građana zakazan je za subotu, 13. jul. U 19 časova Zbor građana biće održan u Кrepoljinu, dok će u Osanici početi u 21 čas.

čet

11.07.

2019.

Milutin [neregistrovani] u 12:38

A, Sige

Predsedniče,
dodji u Sige (Koreja) jer smo najbolji i svi za Vučića!

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije