Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Javni poziv za dostavu predloga kandidata za dodelu Opštinske nagrade opštine Veliko Gradište
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

23. 05. 2019. Veliko Gradište

Izvor: Opština Veliko Gradište

Javni poziv za dostavu predloga kandidata za dodelu Opštinske nagrade opštine Veliko Gradište

Skupština opštine Veliko Gradište, Кomisija za dodelu opštinskih nagrada i priznanja objavila je Javni poziv za dostavu predloga kandidata za dodelu Opštinske nagrade opštine Veliko Gradište.

Skupština opštine Veliko Gradište donela je Odluku o utvrđivanju 2. avgusta za Dan opštine Veliko Gradište, kao i Odluku o ustanovljenju i dodeli Opštinske nagrade i drugih javnih priznanja.

Opštinska nagrada dodeljuje se kao najviše društveno priznanje ustanovama, preduzećima, mesnim zajednicama, organima, organizacijama, udruženjima građana i pojednicima, iz zemlje i inostranstva, koji su postigli i postižu izuzetne rezultate i dostignuća u svim oblastima rada i stvaralaštva, od značaja za unapređenje, razvoj i afirmaciju opštine Veliko Gradište (privreda, poljoprivreda, obrazovanje, zdravstvo, nauka, kultura, sport, humanitarna delatnost, poseban doprinos afirmaciji opštine i naseljenog mesta i druge oblasti javnog života) kao i najboljim učenicima i studentima sa teritorije opštine Veliko Gradište.

Opštinska nagrada dodeljuje se svake godine, na svečanoj sednici Skupštine opštine, a povodom Dana opštine.

Pravo predlaganja kandidata za Opštinsku nagradu imaju odbornici Skupštine opštine Veliko Gradište, članovi Opštinskog veća, organi, organizacije, mesne zajednice, udruženja građana, preduzeća, ustanove i svojim potpisima najmanje  10 građana.

Više informacija o javnom pozivu možete pročitati na sledećem linku.

Nema komentara.

Ostavi komentar