Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Počeli radovi na kružnom toku. Sutra se najavljuju nove izmene saobraćaja zbog PP odreda
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

07. 05. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Počeli radovi na kružnom toku. Sutra se najavljuju nove izmene saobraćaja zbog PP odreda

Dan posle Đurđevdana, počeli su radovi na izgradnji kružnog toka kod Višeg suda u Požarevcu.

Zbog radova nije moguće da se iz ulice Jovana Šerbanovića prođe ka autobuskoj stanici, odnosno prema pijaci Krug, dok je saobraćajnom signalizacijom i čunjevima na putu trasiran prolaz vozilima kroz deo raskrsnice ulicom Moše Pijade. Najavljeno je da će sutra gradski menadžer i direktor Toplifikacije najaviti nove radove u ulici PP odred, kao i nove izmene u saobraćaju.

Ispred raskrsnice kod Doma zdravlja postavljeni su saobraćajni znaci da je ulica Jovana Šerbanovića slepa, a vozila najdalje mogu do zgrade Prekršajnog suda.

Ovakav režim saobraćaja trebalo bi da bude na snazi do sredine juna, a nanknadno biće saopšteno kako će se raditi u ostalim fazama pretvaranja raskrsnice u kružni tok. Prema najavama iz gradske uprave, čitav posao bi trebalo da se završi u julu.

Uporedo sa ovim radovima kreće se i sa radovima u Požarevačkog partizanskog odreda koje bi javnosti sutra zvanično trebalo da najave direktor Toplifikacije i gradski menadžer. Radi se o još jednoj vitalnoj saobraćajnici i novom preusmeravanju saobraćaja u gradu koji se zbog otvaranja gradilišta ovih dana usporen i sve teže se odvija.

čet

09.05.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 13:12

Sram vas bilo!

Pa vi ne znate ni rupe da zakrpite a da ne postanu "džombe"! Put od Bratinca, preko Bubušinca, Maljurevca i Bradarca je postao neupotrebljiv! Važno je da su seoski SNS poverenici asvaltirali sve sokačiće, širina je da dve bicikle mogu da se mimoiđu a debljina asvalta smešna. Štetočine, trebalo bi vam sve to naplatiti!!!

Odgovori
sre

08.05.

2019.

grobovlasnik [neregistrovani] u 12:59

treba razmisliti...

...o kružnom toku u parku.
Kružni tok, fontana i knjaz u sred te kreacije. Muzika i svetla, naravno, kao na Slaviji.
Kretanje kružnih tokova u prirodi.
Lep nam je ovaj grad.
I lepi su ovi vodiči, gradski.
Bane i ta ekipa.
Sve nam je lepo- Zlatno doba sija požarevačkim sjajem.

Odgovori
uto

07.05.

2019.

miki [neregistrovani] u 18:29

android

po?eli a kada ce zavr?iti

Odgovori
uto

07.05.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 18:05

komarci

neznate ni od komaraca da nas zastitite a kamoli da ulepšate grad

Odgovori
uto

07.05.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 15:03

fino

oba favorizovana putarska preduzeca nemaju kapaciteta niti dovoljno licenciranih inžinjera,tehničara i radnika.Zato će ovaj kosmodrom kod suda da vam se radi 100 dana a o Petrovačkom putu još se nezna.Bas nas zanima kvalitet radova jer i do sada su vam radili i novo i zakrpe, pa bare sa sahtama koje propadaju ostaju svuda za njima

Odgovori

Ostavi komentar