Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

26. 03. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Ponosna kartica za porodice sa troje i više dece

Grad Požarevac se priključio Pokretu za decu „Tri plus“ što podrazumeva da će svaka porodica sa troje i više dece postati vlasnik Ponosne kartice i na taj način će moći da ostvari popuste kod privrednih subjekata koji su se priključili ovoj akciji. Pored privrednih subjekata, akciji su se priključili i sportski klubovi.

Jelena  Nikolić, predsednica Saveta za ravnopravnost polova je istakla da će kartica biti imenovana na majku i omogućiće popuste kod svih privrednih subjekata koji su se priključili ovoj plemenitoj akciji i na taj način pokazali društvenu odgovornost prema najmlađim sugrađanima.

„Pravo na dobijanje kartice ima svaka porodica koja ima troje ili više dece, od kojih je bar jedno maloletno“, istakla je Nikolić.

Ona je pozvala sve ponosne mame da se prijave za dobijanje kartice pozivom na broj 012/539-716 ili dolaskom u kancelariju 12 Gradske uprave grada Požarevca, a takođe se mogu prijaviti i putem mejla info@szrrpozarevac.rs.

Spisak privrednih subjekata koji su se priključili ovoj akciji može se pogledati na stranici Pokreta za decu „Tri plus“.

Kartica važi na teritoriji cele Srbije, a svaka prodavnica će imati nalepnicu kako bi porodice znale gde mogu da iskoriste popuste.

 

Nema komentara.

Ostavi komentar