Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

22. 03. 2019. Žagubica

Izvor: Opština Žagubica

Zapaženi rezultati Sportskog udruženja „Panteri 012“

Кarate sekcija Sportskog udruženja “Panteri 012” opštine Žagubica je u protekle dve nedelje učestvovala na tri značajna takmičenja i napravila zapažene rezultate.

Najpre je 24. februra u Batočini održan Gran Pri Srpske karate Unije na kojem je učestvovalo šest takmičara udruženja koji su osvojili ukupno sedam medalja - 3 zlatne, 3 srebrne i 1 bronzanu. Zatim je 03. marta u Boru održan „Makoto kup“ gde je učestvovalo 13 takmičara udruženja, koji su osvojili ukupno 12 medalja - 5 zlatne, 4 srebrne i 3 bronzane.

U nedelju 10. Marta, održano je u Кraljevu Međunarodno takmičenje „Кraljevački pobednik“ koje je okupio više od 400 takmičara iz 40 klubova, takođe je učešćem obogatilo i Sportsko udruženje “Panteri 012” iz opštine Žagubica, gde je nastupilo 13 takmičara koji su osvojili 3 zlatne, 1 srebrnu i 8 bronzanih.

Najuspešniji  karatisti na proteklim takmičenjima bili su Paucanović Lazar, Janošević Dušan, Кojadinović Sofija i Negovanović Iva, a na poslednjem Međunarodnom takmičenju u Кraljevu, posebno su se još istakli Maksić Nataša, Milinković Anastasija i Milovanović Dragana.
Trener Tomislav Jelić, čestitao je svim članovima na postignutim rezultatima i uspesima, i poželeo puno sreće na predstojećim nadmetanjima, od kojih  će sledeće biti u nedelju 24. marta u Golubcu, gde će se održati Balkansko prvenstvo.

Nema komentara.

Ostavi komentar