Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

13. 07. 2011. Požarevac

Autor: 1 Izvor: Boom 93

Kampanja zbog nestašice vode

Zbog alarmantne situacije u snabdevanju grada vodom, JKP „Vodovod i kanalizacija“ je započelo sa preduzimanjem niza mera koje za cilj imaju poboljšanje trenutne situacije, saopšteno je danas.

Aktivnosti će biti praćene kampanjom usmerenom ka javnosti, sa ciljem da se građanima Požarevca ukaže na neophodnost racionalnije potrošnje vode kao osnovnog načina za borbu protiv nestašice.

U prvoj fazi kampanje pod nazivom "Ode nivo vode" Vodovod je najavio agresivniji nastup u lokalnim medijima i redovno obaveštavanje javnosti o snabdevanju vodom.

Takođe, predviđeno je osnivanje Akcionog tima za koordinaciju vodosnabdevanja, slanje upozorenja i zahvalnica uz račune, kao i dodela plaketa najsavesnijim potrošačima.

Ovih dana izvorište u Požarevcu radi punim kapacitetom, a u špicevima su na snazi redukcije vode.

sre

13.07.

2011.

Žućko [neregistrovani] u 17:25

pampurisanje

U JKP "Ode nivo vode", te je neophodno da se sve te rupe pampurišu.
Najveća rupa je na najvišljem nivou pa ukoliko nema takvih pampura imobilizaciju možemo izvršiti i tuluzovinom obavijenom teflon trakom.
Međutim ta rupa je pod zaštitom, ona se ne sme pampurisati pre no što za sebe i ostale rupeterine ne pribavi još materijalnoga berićeta odnosno imovine koju neće prijavljivati agenciji zaduženoj za objavljivanje imovine rukovodećeg partijskog kadra. A Vi .... dragi moji građani bušite bunare pored stambenih zgrada (vodonosni sloj u gradu je negde oko sedmog metra) pa prskajte šta oćete. Bušim za 300 evrića - vodu garantujem.

Odgovori

Ostavi komentar