Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

04. 02. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Grad i ove godine nabavlja informisanje

Skupština Grada Požarevca raspisala je javnu nabavku za pružanje usluga medijskog praćenja televizije sa regionalnim pokrivanjem . Za uslugu praćenja svog rada, lokalna vlast je spremna da iz budžeta plati skoro 3,7 miliona dinara bez PDV-a, a za prenos sednica skupštine nešto više od 700.000 dinara bez poreza.

Ova javna nabavka je podeljena na dve partije, a ukoliko jedna televizija dobije obe partije mogla bi da inkasira ukupno više od 5,2 miliona dinara.

Za praćenje sednica skupštine, ove godine se naručuje prenos 6 sednica, što znači da jednu sednicu skupština iz gradskog budžeta plaća blizu 120.000 dinara bez poreza.

Usluge informisanja su precizno određene. Tako se od izvršioca usluge očekuje dnevno izveštavanje o radu organa lokalne samouprave 6 dana u nedelji (ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak, petak i subota). Broj dnevnih emitovanja je preciziran na 3, a broj minuta po emitovanju na 5. Predviđen je i jedana nedeljna retrospektiva subotom, sa jednim emitovanjem u trajanju od 45 minuta.

Podrazumeva se  izveštavanje o važnijim događajima u vezi kapitalne izgradnje u gradu

Požarevcu, dnevno izveštavanje o značajnim privrednim, kulturnim, sportskim i drugim

aktivnostima u gradu, izveštavanje sa manifestacija koje organizuje grad (i po pozivu), izveštavanje sa konferencija za medije funkcionera Skupštine grada Požarevca, emitovanje saopštenja za javnost funkcionera Skupštine grada Požarevca, kao i emitovanje reklama i oglasnih poruka za kampanje iz oblasti delokruga rada lokalne samouprave.

Obaveza televizije je i emitovanje čestitki Grada Požarevca. Postoji 10 različitih čestitki koje se emituju od 2 do 5 dana, sa po 5 emitovanja dnevno.

pon

04.02.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 15:17

jezivo

Nabavlja informisanje,kakva glupa kovanica.

Odgovori

Ostavi komentar