Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Raspisan konkurs za finasiranje i sufinasiranje projekata iz savremenog stvaralaštva
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

09. 01. 2019. Beograd, Požarevac

Izvor: kultura.gov.rs

Raspisan konkurs za finasiranje i sufinasiranje projekata iz savremenog stvaralaštva

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je danas Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti savremenog stvaralaštva u Republici Srbiji u 2019. godini.

Konkurs je objavljen u dnevnim novinama „Politika“ i na sajtu Ministarstva kulture i informisanja i otvoren je do 4. februara 2019. godine.

Pravo učešća imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, pojedinci (umetnici, saradnici, odnosno stručnjaci u kulturi), kao i drugi subjekti u kulturi, osim ustanova kulture čiji je osnivač Republika Srbija, koje se finansiraju shodno članu 74. Zakona o kulturi.

Podnosilac prijave je obavezan da dostavi uredno popunjen i overen formular za prijavu na konkurs, u okviru koga je detaljan opis projekta, detaljno razrađen budžet projekta, kao i podaci o stručnim, odnosno umetničkim kapacitetima podnosioca, odnosno realizatora projekta, u pet primeraka za sve oblasti.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Nema komentara.

Ostavi komentar