Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Radovi na balon hali gotovi do kraja godine, rekonstrukcija Hale sportova kasni zbog izvođača radova
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

03. 12. 2018. Požarevac

Autor: M.Veljković Izvor: Boom93

Radovi na balon hali gotovi do kraja godine, rekonstrukcija Hale sportova kasni zbog izvođača radova

Radovi na izgradnji Balon hale napreduju i očekuje se da budu završeni do kraja godina, dok radovi na rekonstrukciji Hale Sportova kasne zbog izvođača radova.

Nenad Mitić, v.d. direktor Kultruno – Sportskog centra Požarevac kaže da radovi na rekonstrukciji Hale sportova kasne zbog izvođača radova.

„Što se tiče rekonstrukcije same hale tu se malo stoji. Trenutno na rekonstrukciji radi mali broj radnika i nadam se, dolaskom lošeg vremena, da će izvođač radova poslati dodatne radnike kako bi ubrzali rekonstukciju. Za sada je već prošlo 30 dana od kada su radovi na rekonstrukciji zvanično počeli. Izvođač je postavio skele, odrađen je jedan deo spuštenog plafona i skinut jedan deo sedišta iz velike sale. Mi smo prilagodili naše programe po izvođačima radova, nismo dozvolili da se skidaju sva sedišta sa tribina u velikoj hali. Čekamo da se prvo nameste nova sedišta sa mesta gde su stara skinuta. Po postavljanju novih sedišta bi krenuli u dalju realizaciju zamena sedišta„ naglasio je Mitić.

Izvođač radova koji je dobio posao na javnoj nabavci na rekonstukciji Hale sportova je „Jović gradnja“ iz Požarevca.

Nenad Mitić kaže da se radovi na balon hali odvijaju po planu.

„Završetak radova na balon hali očekujemo do kraja godine eventualno početak sledeće godine. Kraj radova zavisi od javne nabavke za podlogu, veštačka trava, koja će se postaviti u samoj hali.  Trenutno se radi na infrastrukturi. Biće postavljane i unutrašnje instalacije vode i struje. Balon je planiran sa svlačionicama koje će biti opremljene tuševima. Balon hala imaće i toalete.“ rekao je Mitić.

U Balon hali za grejanje svlačionica biće korišćene usluge toplifikacije. Planirano je da se hala na toplifikacionu mrežu priključi iz Dalmatinske ulice. Altrenativno grejanje biće kaloriferima, a grejanje same hale biće na plin.

uto

04.12.

2018.

Raca Partenon [neregistrovani] u 16:40

Umalo se uže ne pretrže

Jedino u Požarevcu izvođač sa najgorim referencama uvek dobije posao. Gradski oci izgleda treniraju strpljenje Požarevljana.

Odgovori
uto

04.12.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 09:39

Kvalitet

Neznate vi da se izolacija najbolje radi na mrazu.Ceka se Januar takva je preporuka prozvodjaca lepkova i fasada.Evo po celom gradu se radi uveliko

Odgovori
pon

03.12.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 16:12

Milos u Parku

pitajte koliko traje obnova gradskog zdanja,prostim recima opstina.Da nije isti izvodjac?

Odgovori

Ostavi komentar