Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

01. 07. 2011.

Autor: 2

Bajaga i „Zvezde Granda“ za LJKI

U okviru pratećih manifestacija 48. Ljubičevskih konjičkih igara u četvrtak, 1. septembra nastupiće Momčilo Bajagić Bajaga, dok će u petak u centru grada nastupiti „Zvede Granda“.

U subotu, 27. avgusta biće održan tradicionalni Karneval uz nastup grupe Best Beat, dok je nedelja veče rezervisana za nastup baletskog studija „Amadeus". Karavan RTS-a je predviđen za ponedeljak, a u utorak u centru grada nastupiće folkorni ansambli. Poslednji dan avgusta rezervisan je za nastup pop pevača, Dženana Lončarevića, dok će u četvrtak i petak nastupiti Bajaga i „Zvezde Granda".

Za nastupe izvođača ove godine je izdvojeno 2,5 miliona dinara, za rentiranje bine opredeljeno je 1,5 miliona dok je za organizaciju programa na Hipodromu izdvojeno oko 11 miliona dinara, od čega 8 miliona iz budžeta grada a nešto više od 3 miliona biće obezbeđeno od sponzora, kaže za radio Boom 93 Miodrag Milosavljević, gradonačelnik grada Požarevaca.

Deo prihoda od prodatih ulaznica na Hipodromu biće prosleđen gradu Kraljevu, koji je bio pogođen razornim zemljotresom u novembru prošle godine, ističe Milosavljević i dodaje da će od sredstava koja su donirana i koja će biti donirana biti izgrađena „Požarevačka kuća" u Kraljevu koja će biti predata ljudima koji su ostali bez krova nad glavom.

Još uvek nema potvrda da li će cena karte za polufinalni i finalni dan takmičenja na Hiporomu ostati na prošlogodičnjem nivou ili će biti skuplja, dodao je Milosavljević.

uto

12.07.

2011.

Jova [neregistrovani] u 15:53

Pa nisam ni ocekivao nesto normalno

Nije sto imamo nesposobnu, korumpiranu, poltronisticku vlast nego i vlast koja nema ni malo ukusa.FUJJ BRE!

Odgovori
uto

05.07.

2011.

Boza Haker [neregistrovani] u 11:58

Bravo

Kao i svake godine program za novodosle gradjane Pozarevca! Sela izumiru u okolini ali su zato Madzar i kompanija sazidali zgrade u centru kako bi i seljaci ziveli u grad! Gradska vlast radi pravu stvar, oni su vecina i sta tu da se radi...

Odgovori
sub

02.07.

2011.

kikiriki [neregistrovani] u 15:11

Ovaj ne ume boje

Pa jel neko stvarno ocekuje od ovogn gradonacelnika da napravi nesto bolje? Pa i oni njegovi su digli ruke od njega !

Odgovori
sub

02.07.

2011.

srbivoje [neregistrovani] u 08:20

zaboravio si amadeus?

i svake godine amadeus. Okre
ni i saberi samo za koncert binu i nagrade 50,ooo€. Razbacivanje nema sta. Dziberaj Grand parada se nastavlja.

Odgovori
pet

01.07.

2011.

vaspezijan [neregistrovani] u 13:58

OPET TE TAKOZVANE ZVEZDE

Dal je moguce da, svake godine nastupaju zvezde i zvezdice Granda. Umesto da dignemo nivo kulturnog dela manifestacije mi je svaki put srozamo.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije