Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

01. 07. 2011.

Autor: 2

Prezentacija kombinovane mašine za čišćenje

JKP „Komunalne službe“ demonstriralo je rad kombinovane mašine za čišćenje klupa, korpi za otpatke, pa čak i parkovskih površina.

Mašina menja najmanje desetak radnika i za sat vremena može da očisti oko 10 hiljada kvadrata, kaže Slobodan Jović, direktor JKP „Komunalne službe" i dodaje da je kupovina mašine još uvek u fazi razmatranja.

Još uvek nije odlučeno da li će mašina, čija je cena oko 3 miliona dinara, biti finansirana iz sredstava JKP „Komunalne službe" ili grada Požarevca.

Za sada je u planu nabavka samo jedne ovakve mašine.

uto

12.07.

2011.

Jova [neregistrovani] u 15:56

Masina

Pa neka cistite samo centar, vase klupice, prolaze, zgradice a ostatak naroda neka pocrka. Tj. Oni krajevi grada koji nemaju nekog u SPS, PUPS, JUL, URS i ostala "fina gospoda" koja znaju samo sebi da dovlace prikljucke, da se njihove ulice asfaltiraju...

Odgovori
sub

02.07.

2011.

MIKA [neregistrovani] u 23:33

STO JES JES NAJGORI JE SPS UZ DS

Da li je samo jedna ovakva masina potrebna gospodine direktore za dva grada znate vec koja, i od koga najvise trosite na nenamenski nacin stecena sredstva na stetu gradjana Kostolca.Sta je sa sopstvenim prihodima vaseg preduzeca koje je osnovano da posluje na trzisnim principima a ne da muze i pljacka Kostolac.

Odgovori

Ostavi komentar