Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Obustavljeno glasanje kompanije NIS u okviru programa “Zajednici zajedno 2018“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

22. 10. 2018.

Autor: N. Stojićević Izvor: Boom 93

Obustavljeno glasanje kompanije NIS u okviru programa “Zajednici zajedno 2018“

Glasanje za projekte koji bi bili realizovani u okviru programa “Zajednici zajedno 2018“ je obustavljeno, jer su tokom glasanja uočene nepravilnosti. Umesto građana o projektima će odlučivati predstavnici kompanije NIS i lokalnih zajednica.

Ovaj vid glasanja za projekte je izazvao veliko interesovanje javnosti, a za ponuđene projekte je glasalo nekoliko hiljada građana, ali je zbog nepravilnosti koje su tokom glasanja uočene samo glasanje prekinuto.

“U želji da otkloni svaku sumnju u izbor projekata koji će doprineti razvoju 12 lokalnih zajednica širom Srbije NIS je rešio da obustavi glasanje na sajtu www.zajednicizajedno.nis.eu i poništi rezultate.U skladu sa ovom odlukom, o finalnom izboru projekata koji će biti realizovani odlučiće komisija koju će činiti predstavnici kompanije NIS i lokalnih zajednica učesnica programa”, navedeno je na sajtu kompanije NIS.

O tome koji će projekti biti podržani  javnost će biti obaveštena putem sajta http://www.zajednicizajedno.nis.eu.

pon

22.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 13:40

samo Pošteno

...tamo gde se crpi nafta, tamo su ljudi ugrozeni, otuda valjda ide pravo tim lokalitetima poboljsati zivot a ne gradskoj sredini koja ima prilive sredstava sa svih strana...

Odgovori

Ostavi komentar