Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

17. 10. 2018. Požarevac

Autor: N. Stojićević Izvor: Boom 93

Požarevljani glasaju za četiri projekta

Kompanija NIS poziva građane iz 12 lokalnih zajednica širom Srbije - Beograd, NoviSad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej da od 15. do 18. oktobra glasaju za one projekte za koje žele da budu realizovani u okviru programa „Zajednici zajedno“ 2018. U Požarevcu građani će moći da glasaju za četiri projekta: Postavljanje veštačke stene u fiskulturnoj sali škole “Kralj Aleksandar I”, Postavljanje sportske podloge i novog terena u Kulturno-sportskom centru Požarevac, Rehabilitacija sportskog košarkaškog terena u školi “Jovan Cvijić” i Nabavka i ugradnja sportskog parketa u Tehničkoj školi “Nikola Tesla.

Postavljanje montažne veštačke stene u fiskulturnoj sali osnovne škole "Kralj Aleksandar I" sa ciljem promocije sportskog penjanja, alpinizma i planinarstva čime se unapređuje koordinacija i motorika kod dece u skladu sa zdravim stilovima života

Postavljanje sportske podloge i novog terena u okviru ustanove Kulturno-sportski centar "Požarevac" sa ciljem unapređenja sportske infrastrukture u gradu i stvaranja adekvatnih uslova za bavljenje sportom.

Eventualnim dobijanjem ove multifunkcionalne podloge, došlo bi do smanjenja povreda na mestu gde je trenutna podloga beton, mogla bi da se koristi i neposredno nakon velikih pljuskova jer ne zadržava atmosferske vode.

Rehabilitacija školskog košarkaškog terena u školi "Jovan Cvijić" u Kostolcu sa ciljem održavanja nastave fizičke vaspitanja, kao i boravka i igre učenika u vreme odmora i školskih turnira.

Nabavka i ugradnja sportskog parketa na elastičnoj podlozi prema FIBA standardu u fiskulturnoj sali u Tehničkoj školi "Nikola Tesla u Kostolcu u cilju povećanja bezbednosti dece i stvaranja uslova za kvalitetniji rad sa decom radi postizanja boljih sportskih rezultata

Građani će moći da glasaju putem sajta www.zajednicizajedno.nis.eu i na taj način doprinesu unapređenju kvaliteta života u svojoj zajednici. Program „Zajednici zajedno“ NIS sprovodi već 10 godina sa ciljem poboljšanja uslov aživota građana iz 12 gradova i opština u kojima kompanija posluje. Do sada je kroz ovaj program društveno odgovornog poslovanja kompanija uložila više od milijardu dinara za realizaciju preko 900 projekata, a ukupan budžet programa „Zajednici zajedno“ u 2018. godini je na nivou od 114,5 miliona dinara.

Na ovaj način NIS pod sloganom „Budućnost na delu“ nastavlja sa aktivnostima na podršci lokalnim zajednicama širom Srbije, posebno kada je reč o mladima.

pet

19.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 07:31

Projekti

U odnosu na celu Srbiju, jedino u Požarevcu meštani koji žive neposredno pored nsftnih bušotina nemaju NIŠTA sem štete.

Odgovori
sre

17.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 14:59

NIS pomaže

Lepo od kompanije NIS da pomaze sužiteljima na poljima nafte, lepo što je uvršćen i Požarevac...
Samo nije jasno gde su bušotine za naftu u Požarevcu pa već ima predloga i projekata...
Sam NIS je lepo rekao pomozimo komšijama da im život bude lepši, ovaj put Grad Požarevac je mogao stvarno da se osvrne na prava mesta gde se crpi nafta !!!

Odgovori

Ostavi komentar