Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

09. 10. 2018.

Autor: N. Stojićević Izvor: Ministarstvo zaštite životne sredine

11 miliona dinara za pošumljavanje u Braničevskom okrugu

Sredstva Zelenog fonda Republike Srbije za pošumljavanje za nabavku sadnica i izvođenje radova za pošumljavanje zemljišta autohotnim vrstama drveća i žbunja, na zemljištu koje je u nadležnosti jedinice lokalne samouprave dobile su Opštine Golubac u iznosu od 6.998.318,00 dinara i Kučevo 4.168.966,00 dinara.

Ministarstvo zaštite životne sredine - Komisija za pripremu konkursa za pošumljavanje i ocenjivanje projekata, na osnovu sprovedenog Konkursa za dodelu sredstava Zelenog fonda Republike Srbije za pošumljavanje u 2018. godini, objavilo je preliminarnu rang listu o dodeli sredstava Zelenog fonda Republike Srbije za pošumljavanje u 2018. godini, među kojima su i dve opštine Braničevskog okruga.

Po raspisanom Javnom konkursu za dodelu sredstava Zelenog fonda Republike Srbije za pošumljavanje u 2018. godini, koji je Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo 6. jula 2018. godine na internet stranici Ministarstva zaštite životne sredine i Portalu e-Uprave, pristiglo je 14 prijava.

uto

09.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 17:45

Re: Drvored

Tacno, Zabelski put su unakazili. Onako lepa ulica sa drvoredom sada je horor leti kada sunce pece, jer bas na juznoj strani nije posadjeno ni jedno drvo. Koliko decenija treba jos da cekamo da se posadi to drvece??? A ukrasno zbunje uz drvored bi bilo u svakom slucaju lepo, ali je drvored u svakom slucaju neophodan.

Odgovori
uto

09.10.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 15:45

Treba da se sadi drveće

Sigurno je dobro zasaditi drvorede pored puteva Stiške ravnice, bila bi to višestruka korist. Putevi i okolina dobili bi nova 'pluća', sprečavali snežni nanosi, razbila monotonija puta...
Dakle gospodo 'upravitelji' razmislite, može se koji ekološki ubran dinar izdvojiti i za ovakve stvari, svakako korisnije nego npr.evropski trotoari i parkovi !

Odgovori
uto

09.10.

2018.

Burjanac [neregistrovani] u 14:35

sadite drvece po gradu dok ne bude kasno

molim da vratite drvece i sa druge strane Zabelskog puta kao sto je bilo pre sece topola. Neko ukrasno zbunje bi bilo sjajno. Takodje možete sve puteve kroz ravnicu u okolini da posadite drvorede kao normalne države sto stite od nanosa snega. Eto to nije neka nauka a bilo bi sjano.

Odgovori

Ostavi komentar