Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

25. 09. 2018. Požarevac

Autor: N. Stojićević Izvor: Boom 93

Pripreme za grejnu sezonu teku po planu

Grejna sezona u Požarevcu počeće na vreme. U toku su pripreme sistema, nakon čega će krenuti tople probe. Grejanje će početi 15. oktobra, rekao je za Boom 93 Dejan Dačić, direktor Toplifikacije.

“Primarne instalacije su napunjene, a od danas krećemo sa punjenjem sekundarnih instalacija. U narednih deset dana će se vršiti punjenja sistema, tako da oko 5. oktobra očekujemo da sve bude gotovo i da već tada budemo potpuno spremni za grejnu sezonu, koja će krenuti 15. Oktobra”, istakao je Dačić.

Pripreme za predstojeću grejnu sezonu su krenule 10. septembra, a prema očekivanjima Toplifikacije tople probe će krenuti od 7. oktobra, kada će ceo sistem biti spreman.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana u Požarevcu se očekuje svežije vreme u jutarnjim satima kada će temperature biti u rasponu od 9 do 12, a u toku dana između 16 i 24 stepena, dok se neko jače zahlađenje očekuje od 10. oktobra, kada se i očekuje da krenu tople probe, tako da Požarevljani neće dugo čekati na tople radijatore.   

uto

25.09.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 17:00

zaposleni

kako napustiti radno mesto u kaficu,kad pre dodje zima

Odgovori
uto

25.09.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 14:22

Neka hvala

Pouzdanost mreze nikakva,trula.Prikljucak na mrezu preskup.Fabrika tople vode najstarija na Balkanu

Odgovori

Ostavi komentar