Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

24. 09. 2018. Požarevac

Autor: N. Stojićević Izvor: Boom 93

Obeležen dan Požarevačke gimnazije

Svečanost povodom dana Požarevačke gimnazije upriličena je danas u svečanoj sali ove škole. Prisutnim gostima se obratila direktorka škole, Danijela Žukovski koja je pozdravila prisutne goste i podelila zahvalnice pojedincima i preduzećima povodom 156 godina postojanja Požarevačke gimnazije, nakon čega je upriličen prigodan program učenika gimnazije.

 “Godina iza nas je bila ispunjena radom, uspesima, izazovima i novinama. Kada su u pitanju uslovi za rad, škola je početkom prošle godine dobila novu fasadu, a tokom leta je zamenjen krov. Izvršeno je geomehaničko ispitivanje tla što je možda najvažnije, i utvrđeno da škola može dobiti spratove, kako bi se prešlo na rad u jednoj smeni”, istakla je Žukovska.

Ona se osvrnula na uspeh učenika koji je bio zadovoljavajući u prethodnoj godini i navela da je Požarevačka gimnazija učestvovala na brojnim manifestacijama, među kojima je Noć istraživača, Međunarodni sajam obrazovanja i Matematički turnir.

Žukovska je dodala da su učenici i profesori uzeli učešće u brojnim projektima, među kojima je najvažniji Podsticanje demokratske kulture u školama.

Prisutnim gostima su se obratili Bojan Ilić, Predsednik Skupštine Grada Požarevca i Vesna Nedeljković, pomoćnica Ministra prosvete.

Direktorka Požarevačke gimnazije je podelila zahvalnice pojedincima i preduzećima povodom 156 godina postojanja Požarevačke gimnazije, koji su doprineli radu škole u prethodnoj školskoj godini, .

pon

24.09.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 15:50

kvalitet

nazalost nije to vise gimnazija,sada je to samo prestiz

Odgovori

Ostavi komentar