Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

24. 09. 2018. Požarevac

Izvor: Policijska uprava Požarevac

Krivična prijava zbog teške krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu podneli su, na zahtev Višeg tužilaštva, krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjaka iz Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa na naročito drzak ili opasan način.

Sumnja se da je on 22. septembra ove godine u Dunavskoj ulici u Požarevcu tridesetogodišnjem muškarcu s ramena strgao torbicu sa 1.400 dinara, ličnim dokumentima i ključevima od vozila.

pon

24.09.

2018.

Požarevljanin [neregistrovani] u 16:41

NECENZURISATI LOPOVE

Znamo samo da ima 14 godina i da je LOPOV. Zamolio bih policiju da objavi i sliku i puno ime i prezime. Jer čim ke lopov ne treba ga zaštititi nego treba kazniti da ne zna za sebe pogotovo što je maloletno lice. Negde na društveno koristan rad. Neka skuplja lišće. Jer nema novac a možda hoće posao. Pa neka radi i kao nagradu dobike četvrt hleba, paštetu i flašicu vode. I neka televizija snimi kako je vredan. Ali policija stavlja samo inicijale jer je maloletan. I sad dragi moji ne znamo.ko je lopov i od koga moramo da se čuvamo.

Odgovori
pon

24.09.

2018.

dejan [neregistrovani] u 11:32

Pravna država teška 1.400 din

Vasić Nisam pročitao sadržaj ove objave-P....EO sam, što nisu tako agilni i na najveće državne pljačke protiv PRONEVERA, Otimačina i Pljačke na PLJAČKAMA! Ovo je, može se reći pravna država sa nasiljem prema građanima u bedi i nemaštini a prema Tajkunima Rajska država! Ko smatra da nisam u pravu neka me demantuje!

Odgovori

Ostavi komentar