Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 09. 2018.

Autor: N.Milić Izvor: Boom93

Avgust spasao sezonu kupanja na Gradskom bazenu

Sezona kupanja na Gradskom bazenu u Požarevcu završena je 2. septembra, a kako kažu iz Kulturno sportskog centra u Požarevcu za Boom93, broj prodatih karata za ovu sezonu je malo iznad godišnjeg proseka, što se na kraju ocenjuje kao uspeh uzmajući u obzir slabu posetu tokom lošeg vremena u junu i julu mesecu. Kao spasilac sezone navodi se mesec avgust, koji je drugi po redu mesec po broju prodatih ulaznica od kad bazen postoji.

Nenad Mitić, v.d. direktor Kulturno sportskog centra Požarevac, je u razgovoru za Boom93 sumirao tek završenu sezonu kupanja. 

„ Do kraja jula, bili smo spremni da doživimo još jedan rekord i to ovog puta negativan. U kišnom junu i julu smo imali svega 9000 kupača, a onda je usledio avgust gde smo prodali neverovatnih 18000 ulaznica. Mogu slobodno da kažem da je ovaj avgust drugi mesec po broju prodatih ulaznica otkad bazen postoji. Na kraju, kada sumiramo celu sezonu i okolnosti, odlično smo prošli” rekao je Mitić.

Kako Mitić kaže, bazenu je potrebna rekonstrukcija što pre.

„ S obzirom da nam je bazenska tehnika trenutno u lošem stanju, morali smo da završimo sezonu 2. septembra. Ako želimo da narednih godina imamo bazen koji je bezbedan i koji će moći normalno da funkcioniše, potrebna je odraditi dobru rekonstrukciju” kazao je Mitić.

Završetkom sezone svi događaji vezani za Kulturno sportski centar sele se u halu.

„ Posle 2. septembra, sve na bazenu je rasklonjeno i konzervirano. Praktično od tog trenutka, prešli smo u halu sportova gde se pripremamo za jesenji i zimski program. U narednom periodu, očekuje nas zanimljiv program s obzirom da počinju prvenstva u futsalu, odbojci, rukometu, što u muškoj, što u ženskoj konkurenciji“ završio je Mitić.

Nema komentara.

Ostavi komentar