Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

25. 06. 2018.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Osnovan odbor Narodne stranke u Požarevcu

U Požarevcu je osnovan Gradski odbor Narodne stranke, saopštila je ta partija. Za predsednika odbora izabran je privatni preduzetnik Nenad Ilić, a za potpredsednika Zoran Dobrosavljević.

Sednici su prisustvovali predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, predsednik i potpredsednik Izvršnog odbora Vladimir Dobrosavljević i Nenad Milojičić, kao i potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš.

Jeremić je na skupu rekao da se intenzivno vode razgovori o formiranju opozicionog saveza i da će Narodna stranka biti njegov temelj, kao jedina politička organizacija koja se širi i beleži stalan rast podrške građana u celoj Srbiji.

„Zalažemo se za zajednički nastup svih koji žele promenu ove pogubne vlasti. Pružamo ruku svima - i sa leve i sa desne strane. Najvažniji uslov za ulazak u budući savez je da nema saradnje sa režimom u bilo kom obliku. Tu ne sme biti kalkulacija i kompromisa“, naveo je Jeremić.

Predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Vladimir Dobrosavljević rekao je da je Gradski odbor Narodne stranke Požarevac prvi odbor osnovan u Braničevskom okrugu, gde nikada nije bilo lako suprotstaviti se vlasti, još od uspostavljanja višestranačkog sistema 1990. godine.

Novoizavrani predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Požarevac Nenad Ilić rekao je da se nada da će stranka u tom gradu uspeti da okupi što više ljudi koji podržavaju njenu politiku.

čet

28.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 13:30

bolji je megatrend od harvarda

Neki roditelji ulazu novac da im se deca skoluju, a neki da deca voze dzipove, a inace Srbija je preplavlena laznim diplomama tipa codex, megatrend i sl.

Odgovori
čet

28.06.

2018.

Vukov kolega ispod cenzusa [neregistrovani] u 09:14

Kembridž, Harvard...odaklee prijatelju

ne bi ga ni narod menjao, nek ostane ispod cenzusa kao i obično.

Odgovori
sre

27.06.

2018.

Ratko Marković [neregistrovani] u 09:02

Re: da potsetim

Ne bih ga menjao za jednog Kodeksovca naprednjačke orijentacije !

Odgovori
sre

27.06.

2018.

Crvena buržoazija [neregistrovani] u 05:28

Re:

Da, samo da se zapitamo koliko je u to vreme bilo običnih smrtnika koji nisu potomci komunista uspeli da tamo studiraju? Zapitajmo se odakle pare za školarinu? Mnogo smo, bre glup narod!

Odgovori
uto

26.06.

2018.

Popaj [neregistrovani] u 17:40

android

Samo rusi,imas sansu.

Odgovori
uto

26.06.

2018.

Maca [neregistrovani] u 15:24

Pa sta?

Sta hoces time da kazes?

Odgovori
uto

26.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 12:54

Re:

Da podsetim !
Vuk Jeremic, unuk Hamdine Pozderca !!!

Odgovori
pon

25.06.

2018.

milje [neregistrovani] u 19:44

da potsetim

Vuk Jeremic je najobrazovaniji politicar u Srbiji, 1998g. na Kembridzu diplomirao teorijsku fiziku, 2003g. na Harvardu magistrirao drzavnu administraciju, malo je falilo da bude izabran za generalnog sekretara UN.

Odgovori

Ostavi komentar