Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

21. 06. 2018. Beograd, Požarevac

Izvor: Danas, Boom93

Potpisani ugovori o izgradnji 195 stanova

Direktor Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru Dragan Katuca i predstavnici odabranih kompanija potpisali su danas ugovore o izvođenju radova na izgradnji 195 stambenih jedinica u devet opština, u okviri petog potprojekta Regionalnog stambenog programa.

Stanovi koji su namenjeni izbeglim licima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine gradiće se i u Požarevcu , Malom Crniću i Žabarima. U Požarevcu je planirano da se izgradi 20 stambenih jedinica, u Žabarima 12 dok će u opštini Malo Crniće biti izgrađeno 6 stambenih jedinica.

Ukupna vrednost potpisanih ugovora iznosi 3.983.000 evra bez PDV, dodaje se u saopštenju. 

Regionalni stambeni program sprovodi se uz podršku OEBS i UNHCR, a finansiran je sredstvima Evropske unije, koja je najveći donator, kao i Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke, Italije, Norveške, Švajcarske, Danske, Turske, Luksemburga, Kipra, Rumunije, Češke, Slovačke i Mađarske.

ned

24.06.

2018.

XY [neregistrovani] u 16:28

"Пожаревачки квалитет"

Јавност треба да зна - који су то КВАЛИТЕТНИ извђачи радова,ови којима се људи ......ом,ови којима објекти "пропадају" у земљу,ови чији су власници "најстручнији" у грађевинарству,...а и који ће пожаревачки "стручњаци" обављати стручни надзор на изградњи.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije