Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 06. 2018.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Parking servis postavio klupu za majke s bebama i dojilje

Parking servis u Požarevcu svečano je danas „otvorio“ klupu u parku kod Centra za kulturu. Klupa je namenjena majkama s bebama i dojiljama, a direktorka preduzeća Marija Papović kaže kako razmatraju da ovakve klupe postave na još nekim mestima u gradu.

Nakon rekonstrukcij česme sa arteškom vodom kod pijace prošle godine, Parking servis je iz svojih sredstava napravio klupu namenju za majke s bebama i dojilje. Klupa je postavljena kod niveinog igrališta, a tim povodom je priređena manja svečanost.

Direktorka Parking servisa, Marija Papović kaže kako se u ovom preduzeću trude da budu društveno odgovorni i da su se ove godine odlučili da postave posebnu klupu po uzoru na neke veće gradove u Srbiji.

„Znamo da je Srbija po statistici Svetske zdravstvene organizacije na dnu lestvice po dojenju beba. Mi smo hteli da damo neki doprinos tome i da radimo svi na tom natalitetu. Znamo da se mame u gradu ustručavaju i da nije bilo mesta na kojima bi one mogle da urade tu neku najlepšu stvar na svetu“, rekla je Papović.

Dodala je kako je klupa ručni rad  Milutina Bosića i Nikole Savića iz Parking servisa.

U Parking servisu kažu da razmatraju mogućnost da u narednom periodu ovakve klupe postave u Ljubičevu i na Čačalici.

čet

21.06.

2018.

Desko [neregistrovani] u 11:25

Samo su glupost i univerzum beskrajni

E, ovo je prevrsilo svaku meru! Pa, mene bi bilo sramota! "Otvorili klupu"!? Mo' s misliti!

Odgovori
čet

21.06.

2018.

Burjanac [neregistrovani] u 09:33

prioritet

lepo je ovo, samo da ne zaboravimo da ste vi javno preduzeće i da sav novac kojim raspolažete je novac ovog naroda. Klupe i majke nisu vaša delatnost, lepo je ovo ali odakle vam ideja da se bavite time. Prioritet svih prioriteta je urgentno podizanje vozila koja parkiraju na invalidskim mestima (što me podseti neko od čitalaca), boljnica, ispred apoteke kada udje neko na 5 minuta samo da kupi nesto, dizi odmah, pisi kazne... Dokle više tolerišete istovar robe na kružnom toku na mestu za invalide ispred PC centra? Rešavajte vi svoju deltnost a o ovome ima kod da brine i ko je izabran od strane naroda da se bavi ovakvim stvarima.

Odgovori
sre

20.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 22:36

Gde li vas samo nalaze?

Da se čovek krsti i levom i desnom...

Odgovori
sre

20.06.

2018.

Tabačnica resident [neregistrovani] u 13:13

Šta li je pisac hteo da kaže ?

Molim Parking servis da se orijentiše na sopstvenu delatnost i da više ne šalje nebulozne dopise korisnicima usluga (obojene u plavo).

Odgovori
sre

20.06.

2018.

Rade [neregistrovani] u 12:47

Ajde?

Možda bi mogli da se malo pozabavite vozilima koja se bezorbazno i nepropisno parkiraju na mestima rezervisanim za invalide. Prvensteno kod bolnice.

Odgovori

Ostavi komentar