Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

25. 05. 2018. Žagubica

Izvor: SO Žagubica

Realizacija projekta „Matura 2018“

Povodom završetka školske godine Ministartsvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja, otpočela su na teritoriji cele Srbije sa realizacijom projekta „Matura 2018“, sa ciljem povećanja bezbednosne kulture učenika završnih razreda srednjih škola i opšteg stanja bedbednosti tokom proslava.

U Žagubici je edukativna prezentacija održana učenicima Tehničke škole, kako bi se upoznali sa načinom ponašanja i tako izbegli neugodne situacije koje bi mogle da ugroze njihovu opštu bezbednost u dane proslava kraja škole i matura.


Govorilo se o prevenciji saobraćajnih prekršaja i nezgoda,upotrebi alkohola i opijata i sličnim temama koje su po, rečima predavača, u velikoj meri dostupne sadašnjim mladim generacijama.

Dušan Milosavljević, direktor škole, zahvalio je na saradnji i istakao da je prezentacija korisna i da, shodno dugogodišnjem iskustvu, smatra da istaima veliki uticaj na đake završnih razreda.

Na štetnost konzumiranja alkohola i droga, remećenje javnog reda i mira i striktno pridržavanje saobraćajnih propisa kako bi sačuvali svoju ibezbednost svojih drugova,maturantima Tehničke škole u Žagubici ukazali su pripadnici Policijske stanice Žagubica, Dejan Cvetković,pomoćnik načelnika na poslovima Javnog reda i mira i Srbislav Tufonić, pomoćnik načelnikai viši policijski inspektor poslovne bezbednosti i saobraćaja.

Nema komentara.

Ostavi komentar