Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 10. 2010.

Majice za decu iz dnevnog boravka

Štićenicima Centra za dnevni boravak dece ometene u razvoju danas su uručene majice sa aplikacijom najuspešnijeg likovnog rada u akciji “Naslikajmo realnost”.

U akciji koja je održana prošle nedelje, učenici srednjih škola u Požarevcu su kroz crteže i grafite izražavali svoje stavove o položaju mladih u društvu. Reč je o projektu Centra za omladinske inicijative i udruženja građana "Šansa" u koju je bila uključena i grupa dece iz dnevnog boravka. Predsednik upravnog odbora "Centra  omladinske inicijative" Miloš Cvetanović kaže da će njihovo udruženje nastaviti da učestvuje u humanitarnim akcijama koje se tiču mladih.

„Najlepši rad smo naslikali na majice i danas smo ovde, kao što smo obećali, u humanitarne svrhe podelili deci za uspomenu na učešće u projektu. Centar omladinske inicijative obećava da će nastaviti da nagradjuje mlade i da učestvuje i u drugim humanitarnim akcijama, koje se tiču mladih", rekao je Cvetanović .

Rukovodilac  Centra za dnevni boravak dece ometene u razvoju Jasmina Turudić kaže da su ovakva druženja od izuzetnog značaja za decu iz ove ustanove.

„Kao centar smo vrlo otvoreni i spremni da prihvatimo sve inicijative koje su na dobrobit naše dece. Ovo druženje prija, pre svega našoj deci, a pretpostavljam i mladima koji su došli da se druže sa nama", rekla je ona.

Turudić je dodala da je centar otvoren za saradnju na sličnim projektima.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije