Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 03. 2018. Požarevac

Autor: S. Lisac, U.Urošević Izvor: Boom 93

Bolnica čitav dan bila bez struje!

Opšta bolnica Požarevac je u prepodnevim časovima ostala bez struje, jer se zapalila trafo stanica. U međuvremenu se pokvario i agregat za vanredno snabdevanje strujom. Snabdevanje je uspostavljeno tek uveče u 21.30 časova, saznaje Boom 93. U međuvremenu, nije bilo ni grejanja.

 

Direktor opšte bolnice Požarevac, dr Danko Nikolić potvrdio je u toku dana za Boom 93 da u bolnici nema električne energije jer se zapalila trafo stanica, a ubrzo se pokvario i agregat koji napaja bolnicu.

“Niko nije ugrožen, pokrivena su sva bolnička odeljenja, jedna trudnica je poslata za Beograd”, rekao je kratko Nikolić i dodao da je agregat koji je služio bolnici bio u dotrajalom stanju.

Trafo stanica se zapalila danas u prepodnevnim časovima, a nekoliko sati kasnije pokvario se jedini agregat u bolnici. Radnici elektrodistribucije su čitavog dana radili na otklanjanju oštećenih delova i uspostavljanju normalnog snabdevanja.

Oko 20.40 sati uspostavljeno je visokonaponsko napajanje, a zatim je do 20.30 časova rađena provera i postupno uključivana niskonaponska mreža u objektima.

Oko 20.40 je na tri minuta došlo odo nestanka struje i u okruženju bolnice, upravo zbog priključenja trafoa.

pet

23.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 19:00

SMENITI ODGOVORNE.

KO IZDAJE POSLEDNJI NE MORA DA UGASI SVETLO U POZAREVACKOJ BOLNICI. ONO SE OD NEZNANJA I JAVASLUKA GASI SAMO.

Odgovori
čet

22.03.

2018.

Остоја [neregistrovani] u 13:54

Јад и чемер

Какви одговори најодговорнијег човека такво и стање у болници.Пре неки дан сам,стицајем околности,био у болници и не могу ништа друго да кажем осим - ТАМО ЈЕ ТОТАЛНИ ХАОС.А тек хигијена,па уређеније је у свакој штали код доброг домаћина.По болничким ходницима прави корзо медицинског особља,наравно накарадно униформисани,па се и не може говорити о униформама.
Много штошта сам за кратко време видео и могу само да констатујем - какав министар такво и здравство.
ЈАД И ЧЕМЕР !

Odgovori
čet

22.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 09:49

E moj doktore...

Taman si se uživeo u ulogu direktora a moramo da te smenjujemo! Ništa nisi dobar, mislim napredan!

Odgovori
sre

21.03.

2018.

Zika Zeneva [neregistrovani] u 08:12

Mir

Srbijo!!! 21. vek!!! Nigde mi necemo gde smo sada...dobro je da smo i dovde dogurali!

Odgovori
sre

21.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 07:31

Tak normalno!

Trafo-stanica se zapalila jer verovatno nisu rađeni redovni remonti da bolnica ne bi ostala bez napajanja. I tada se sigurno znalo u kakvom je stanju agregat. Mogu da razumem "džibere" koji ne shvataju da su remontne i servisne aktivnosti neophodne, ali za školovane ljude nema opravdanja. Remont je isto što i sistematski pregled u med. struci, doktore Nikoliću!

Odgovori
sre

21.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 06:51

U sve se razume?

Urolog Danko zna da je agregat koji je svojevremeno na poklon dobijen od P.K. "Drmno" dotrajao? Ko ga je održavao? Ko je bio godinama šef održavanja? Koju stručnu spremu ima? I na kraju, ko je snjim sklopio ugovor da i posle penzionisanja radi?

Odgovori
uto

20.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 20:01

kakav uzas

Ljudi ovo nije bolnica ovo je logor.Bolesnici zatvoreni bez struje i grsjanja.Posete zabrabnjene ne mogu da vide svoje najblize danima,hrana i voda se dotura kroz prozor.Ovako nije bilo ni u ratnim uslovima!!!!!

Odgovori
uto

20.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 19:35

Ponovo?

I prethodni agregat ste dobili sa kopa Drmno! Nije agregat dotrajao već nije održavan, nemate kadar! Penzionisani majstor vam radi još uvek po ugovoru, da li je moguće da je taj majstor (i njega ste dobili sa kopa Drmno) bio šef održavanja? Vama inženjeri nisu potrebni?

Odgovori
uto

20.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 15:51

ijao

definitivno ste postali prava poljska bolnica

Odgovori

Ostavi komentar