Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

06. 03. 2018. Požarevac

Autor: Sanja Lisac Izvor: Boom 93

Preko 5 miliona dinara za projekte OSI

Grad Požarevac je predložio listu za finansiranje projekata udruženja u oblasti zaštite lica sa invaliditetom. Izabrano je 12 udruženja kojima je podeljeno 5,2 miliona dinara.

 

Predložena je lista za finansiranje projekata udruženja u oblasti  zaštite lica sa invaliditetom. Ukupno je predloženo 12 projekata udruženja koja se bave zaštitom lica sa invaliditetom, a odobren je iznos od 5,2 miliona dinara. 

Između ostalih, udruženje za pomoć nedovoljno razvijenim i autističnim osobama dobilo je skoro 700  hiljada dinara za projekat „Za moj kvalitetniji život“, Međuopštinskoj organizaciji saveza slepih Srbije Požarevac odobreno je 885 hiljada dinara, Udruženju za pomoć osobama sa L down sindromom 8. Dan 60 hiljada dinara za  radionicu „Muzička igraonica“ i oko 500 hiljada dinara za servis usluga sa redovnim programskim   aktivnostima. Međuopštinskom udruženju gluvih i nagluvih za program servisa psihosocijalne podrške sa prevodilačkim servisom za srpski znakovni jezik odobrena je polovina traženog iznosa, oko 400 hiljada dinara, društvu za cerebralnu i dečiju paralizu odobreno je nešto više od 900 hiljada dinara za servis usluga za redovne programske aktivnosti.

Ostalo je nešto više od 800 hiljada dinara neutrošenih sredstava.

uto

06.03.

2018.

anonymousdaso [neregistrovani] u 13:18

Nedovoljno

Gradska uprava trebala bi da poveca planirana sredstva bar za 20%.To je najranjivija kategorija ljudi.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije