Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

03. 03. 2018.

Izvor: Bambi

Plazma najomiljenija kod potrošača

Plazma je i ove godine izabrana za najomiljeniji domaći proizvod i brend kome potrošači u Srbiji najviše veruju.

Na tradicionalno održanoj akciji „Moj izbor“ koju organizuju Udruženje potrošača „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda, Plazmi je dodeljena zlatna plaketa „Moj izbor“ za 2018. godinu za Najomiljeniji domaći proizvod, kao i nagrada Moj izbor u kategoriji „Slatkiši“.

„Na Plazmi su odrastale i odrastaju brojne generacije i već pet decenija deo smo svake porodice i to isključivo zahvaljujući beskompromisnom kvalitetu, vrhunskim sastojcima, jedinstvenom ukusu, mirisu i prepoznatljivom obliku. Nagrada koju su nam dodelili potrošači Srbije predstavlja dokaz poverenja koje nam je ukazano i svima nama u Bambiju pruža veliki motiv da nastavimo da se trudimo, da pokušamo da izađemo u susret željama potrošača i da uvek nastojimo da ponudimo nešto novo i interesantno,“ istakao je Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću u kompaniji Bambi.

Ovo je osma godina zaredom da Plazma osvaja ovu prestižnu nagradu, čime je još jednom potvrdila da je odlikuje nezamenljivi kvalitet kome se veruje generacijama unazad.

uto

06.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 19:02

cena

preskupo

Odgovori
sub

03.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 07:35

sta znam

nema konstantan ukus,ranije je bila drugacije.Sada kao da je prave na dva razlicita mesta.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije