Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  U subotu prvo izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

02. 03. 2018. Beograd, Požarevac, Golubac

Izvor: Večernje novosti, Boom93

U subotu prvo izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u ovoj godini, u kojem učesnike očekuju vredne nagrade biće održano u subotu, 3. marta, u 17.30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Nagrade će izvlačiti teniserka Jelena Janković, automobilisti Dušan Borković i Nikola Miljković, glumci Ivana Dudić i Luka Raco, kao i košarkaši Marko Ždero i Dejan Majstorović. Svi oni su podržali „Godinu borbe protiv sive ekonomije“.

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52.53 m2 u naselju Braća Jerković - „Padina“, 12 automobila marke "fijat" 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima „Tehnomanija d.o.o.“ i „DIS d.o.o.“

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. 

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove. 

Priređivač nagradne igre - Vlada Srbije, će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 4. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

mena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u roku od 3 dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Srbije i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije .

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.

Sve koverte koje pristignu na šaltere „Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena u petak, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 2. marta, učestvuju u prvom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili stignu posle 2. mata, učestvuju u narednim izvlačenjim. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP Srbije, stoji u saopštenju.

Golubac među najboljima

Prošle godine opština Golubac zauzela je 4. mesto medju lokalnim samoupravama, po broju poslatih koverata za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi". Pored besplatne internet zone Golubac je dobio oko 20000 evra za sanaciju projekata koji građani izaberu. Posle urađene ankete građani Golupca izabrali su projekat izgradnje nove zgrade izdvojenog odeljenja OŠ "Branko Radičević" u naselju Krivača.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije