Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Kokeza u Požarevcu, moguća donacija terena sa veštačkom travom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

01. 03. 2018. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Kokeza u Požarevcu, moguća donacija terena sa veštačkom travom

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije posetio je Požarevac.

Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca je na prijemu u gradskom zdanju rekao da lokalna samouprava dosta ulaže u sportsku infrastrukturu. Spasović je napomenuo da je u Požarevcu fudbal najmasovniji sport.

„Siguran sam da će poseta predsednika FSS-a biti pravi podstrek da se iz našeg kraja u fudbalski svet otisne neki novi Mihajlo Andrejević Andrejka, Velibor Vasović, Marjan Marković ili Saša Ilić.“ napomenuo je Spasović.

Vladan Dinić, predsednik Gradskog fudbalskog saveza Požarevac naglasio da ova poseta predstavlja na neki način uvažavanje rada saveza.

„Gradski fudbalski savez je u jednoj velikoj ekspanziji, što se tiče i broja klubova, radova na infrastrukturi i rada sa mladima. Nadam se da će u budućnosti ovakvih događaja biti mnogo više“  rekao je Vladan Dinić.

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije je izrazio želju da Požarevac u skorije vreme ponovo ima klub koji se takmiči u Prvoj ili Super ligi Srbije.

„Dobio sam određene informacija da lokalna samouprava ulaže sredstva u infrastrukturu i razvoj fudbala. Ukoliko grad Požarevac još malo pomogne u izdvajanju sredstava za fudbal, Fudbalski savez će obezbediti, u toku ove godine, teren sa veštačkom travom kako bi se fudbal dalje razvijao. Takođe u toku sledeće nedelje savez će odvojiti sredstva za Gradski fudbalski savez Požarevac, kako bi savez mogao da ta sredstva dodeli klubovima sa teritorije grada“ naglasio je Kokeza.

Fudbalski savez Srbije obezbedio donaciju sportske opreme za 32 kluba koji se nalaze na teritoriji Požarevca. Tu donaciju je predstavnicima klubova dodelio Ilija Petković, nekadašnji selektor fudbalske A reprezentacije.

pet

02.03.

2018.

Kiseo [neregistrovani] u 14:31

Kupus

Nešto mi gradonačelnik kiseo, nema više osmeha na licu. A nije nešto ni raspoložen, kao da je već bivši...

Odgovori
pet

02.03.

2018.

dejan [neregistrovani] u 12:16

android

ti sedi sa kokezom a ivan jovi? i vesna peji? sa misom stepanovicem

Odgovori
pet

02.03.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 11:50

Ulaganje=Laž

Zaita neznam gde to lokalna samouprava ulaze u razvoj fudbala,posebno ne vidim da se nesto ulaze u mladje kategorije.Imam dva decaka koji godinama treniraju po raznim gradskim skolama i klubovima.Treniraju po skolskim dvoristima i terenima starim po nekoliko decenija.Grad koliko znam nista od toga ne placa cak i u Mladom radniku, roditelji placaju clanarinu 1500din,svaki odlazak na utakmicu takodje,od opreme nista ne dobijaju a i ono sto im nabavljaju treneri papreno opet placaju roditelji.
Zato mi nije jasno sta se to ulaze toliko u unfrastrukturu i rad sa mladima

Odgovori
čet

01.03.

2018.

WALTER [neregistrovani] u 15:15

vestacka trava

Zoran Filipović,Slaviša Čula...obojica su Zvezdaši. Slaviša je bio Zvezdin igrač u najboljoj generaciji 1991.godine. Velibor Vasović (Zvezda,Partizan,Ajaks)Zoran Filipović i Slaviša Čula...Slaviša Žungul(Hajduk-Split), ostali bi dogurali samo do Mladog Radnika i Rudara(Srpska liga)da je ostala S.F.R.J.

Odgovori

Ostavi komentar