Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

01. 03. 2018. Žagubica

Izvor: SO Žagubica

Uspešan nastup Turističke organizacije

Jubilarni 40. Međunarodni Sajam turizma, završen je u nedelju, 25. februara u Beogradu.

Jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu okupila je izlagače iz zemlje i sveta, a mogle su se videti i bogate ponude turističkih agencija, saveza i organizacija, hotela i turističkih centara. Potencijale i ponudu Homolja predstavila je tradicionalno i ove godine Turistička organizacija opštine Žagubica, a štand je sva četiri dana bio veoma posećen.

Svoje impresije izrazili su predsednik Skupštine opštine ŽagubicaOlivera Pauljeskić i pomoćnik predsednika opštine Žagubica Dušan Milosavljević, koji su sa saradnicima posetili štand, posebno ističući ciljeve samog dolaska na Sajam.

Štand Turističke organizacije je pored ostalih uvaženih gostiju posetio i predsednik opštine Petrovac na Mlavi Duško Nedinić.

Lokalno rukovodstvo opštine Žagubica obezbedilo je građanima besplatan odlazak na Sajam, a anketa, koju je sprovela lokalna televizija "Homolje" Žagubica, pokazala je njihovo zadovoljstvo.

Direktor Turističke organizacije opštine Žagubica Vladan Lazić, zahvalio je Lovačkom Udruženju „Jovan Šerbanović“ iz Žagubice i gostima - lovcima iz Slovačke i iz Skandinavskih zemanja, Tehničkoj školi Žagubica, Udruženju žena „Etno dame” i lokalnom rukovodstvu, koji su učešćem i posetom, obogatili prostor Turističke organizacije na sajmu.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije