Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 05. 2011.

Autor: 1

Požarevcu sredstva za projekte

Ministar zaštite životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić danas je boravio u poseti Požarevcu.

Grad je sa Fondom za zaštitu životne sredine Srbije potpisao ugovore za sufinansiranje regionalnog plana upravljanja otpadom i sanaciju gradskih deponija u Sopotu i industrijskoj zoni. Ministar je danas pustio u rad solarno postrojenje za grejanje vode u bolnici.

Grad će od republičkog fonda za regionalni plan i sanaciju deponija moći da povuče do 35 miliona dinara, a sredstva su bespovratna.

Gradonačelnik Miodrag Milosavljević istakao je značaj projekata za čiju su realizaciju Požarevcu odobrena sredstva.

Ministar Oliver Dulić rekao je da će Požarevac dobiti 100 miliona dinara za pomoć gradjevini, što će, kako je naglasio, od grada napraviti veliko gradilište.

Fond za zaštitu životne sredine Srbije finansirao je sa oko 15 miliona dinara izgradnju postrojenja za zagrevanje vode u bolnici koje je ministar danas otvorio.

pet

20.05.

2011.

dzoni [neregistrovani] u 21:54

a kostolac

koliko ce te jos pokrasti iz kostolca,dok kostolcanima ostavljate mrvice kao da su gradjani drugog reda,nedavsi im da raspolazu svojim novcem u cilju resavanja akutnih ekoloskih i drugih ekonomskih problema.iz tih razloga u kostolcu je su u velikoj meri rasprostranjena kancerogena opbolenja ,cene nekretnina su uveliko umanjene u odnosu na druge gradove,za trideset godina nije izgradjen ni jedan novi stan niti je u perspektiv gradnja novih zbog bolesnih i nesuvislih ambicija poltickih trutova iz pozarevca.

Odgovori
pet

20.05.

2011.

zoro [neregistrovani] u 17:45

pamet

sto bi rekli izmislili toplu vodu

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije