Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

24. 02. 2018. Požarevac

Autor: R. Momirović Izvor: Boom93, N1

Požarevac na Sajmu turizma

Pod sloganom "Odmor te čeka", otvoren je 40. Međunarodni sajam turizma, na kome učestvuje oko 1.200 izlagača, među kojima je i Turistička organizacija Požarevca.

"Na samom otvaranju štand grada Požarevaca je svojom multimedijalnom prezentacijom privukao znateželjne posetioce" navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnoj stranici TOP-a.

Prezentacija Požarevca odražana je u petak u konferencijskoj sali (hala 4) Beogradskog sajma, od 11 do 13 časova, sa posebnim akcentom na jubileje koji Grad očekuju u ovoj godini.

Požarevac ove godine obeležava 300 godina od potpisivanja Požarevačkog mira 1718. godine, kao i održavanje 55. Ljubičevskih konjičkih igara.

"Takođe idemo u susret Svetskom kongresu arheologa, koji će se ove godine održati u arheološkom nalazištu Viminacijum" dodaje se u saopštenju.

Sajam turizma traje do 25. februara na Beogradskom sajmu, a partner ovogodišnjeg Sajma je Grčka.

ned

25.02.

2018.

ljubimac [neregistrovani] u 19:00

hotdog

Vise ljudi privuce stand za hotdog koji imamo u gradu nego ulicne umetnosti, galerije i gluposti. Cak ni ljubicevske igre ne znate da organizujete gde lsu nam ti silni menaderi

Odgovori
sub

24.02.

2018.

Zika Zeneva [neregistrovani] u 16:30

...bez komentara

Kakvo bacanje narodskih para!!!

Odgovori
sub

24.02.

2018.

Primer [neregistrovani] u 15:34

Šta kažu žurnalističke gromade

Gde su sada novinarske goromade koje su se utrkivale u hvaljenju Baneta, Veroljuba i njihovih poslušnika.
Što ne isture grudi u odbranu svojih mentora duboke kese i široke ruke.
Vide da je "Đavo došao po svoje" pa se posakrivali po mišjim rupama a izmileće kad na vlast dođu "novi".

Odgovori
sub

24.02.

2018.

Dobronamerni [neregistrovani] u 15:31

Pušteni niz vodu

Pošto je cenjena Ceca(nesumnjivo vredni, inventivni i marljivi poklonik svoga posla)došla u poziciju da predstavlja Požarevac na Sajmu turizma, jasno je da su ostali čelnici na čelu sa gradonačelnikom Banetom Spasovićem, uprkos najavama, "pušteni niz vodu".
Neka ih stignu zaslužene(zakonske i partijske) kazne ukoliko ih ima ali ko će žiteljima Požarevc a da nadoknadi posledice njihovog štetočinskog činjenja ili nečinjenja.

Odgovori
sub

24.02.

2018.

Razočarani [neregistrovani] u 14:44

LJKI bez Vučića

Kako saznaju dobro obavešteni izvori, najavljeni predsednik Aleksandar Vučić ne želi da dođe na otvaranje predstojećih LJKI pošto gradonačelnik Bane Spasović, sa svojim saradnicima i podčinjenim članovima Kabineta, neće biti u prilici da ga primi.
O, žalosti.

Odgovori
sub

24.02.

2018.

Oduševljeni [neregistrovani] u 14:42

Usta puna ...

Gradonačelniku Spasoviću i njegovim trabantima već godinama usta su puna(neki govore nepristojne reči ali ja zbog pristojnosti neću bez obzira šta mislio)turizma, jubileja Požarevačkog mira, LJubičevskih konjičkih igara a sada ih nema ni od korova na elitnoj manifestaci u ovoj oblasti. Pa ko će sad da doćeka Vučića?

Odgovori
sub

24.02.

2018.

Razjašnjivač [neregistrovani] u 14:37

Bez Vecka i Baneta

Na Sajmu nema ni gradonačelnika Spasovića niti njegovog nalogodavca Arsića pa je, valjda, svima jasno da njih dvojica više nemaju šta da traže na zvaničnim prezentacijama Požarevca. Bravo naprednjaci - nikad nije kasno da se prizna greška samo što smo to mi, požarevljani, ispašzali.

Odgovori
sub

24.02.

2018.

Zapitani [neregistrovani] u 14:34

A gde je "Domaćin"

Na zvaničnoj prezentaciji TO Požarevac kao "Domaćin" najavljen je gradonačelnik Bane Spasović ali od njega na Sajmu ni traga ni glasa.
Jel to znači da su mu iz rukovodstva SNS već zabranili da se pojavljuje u javnosti?

Odgovori

Ostavi komentar