Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

19. 02. 2018. Požarevac

Autor: S. Lisac Izvor: Boom 93

Novi "pauk" u Požarevcu

Javno komunalno preduzeće Parking servis kupiće novo vozilo “pauk” koje će odnositi nepropisno parkirane automobile u Požarevcu. Ugovor je dodeljen preduzeću “Palfinger Srbija”.

 

Firma “Palfinger Srbija” ponudila je za 10 hiljada dinara  nižu cenu od procenjene vrednosti javne nabavke za pauk vozilo.  Novo pauk vozilo JKP “Parking servis” kupiće za 11,9 miliona dinara bez PDV-a.

U javnoj nabavci koju je sprovelo JP “Parking servis” učestvovala su dva ponuđača. Zajednička ponuda grupe ponuđača “Resor doo Gadžin Han” i “Auto mg komerc” iz Niša je odbijena, jer nije dostavljena potvrda o klasifikaciji dizalice odnosno navedeno je “da će dizalica sa traženim tehničkim karakteristikama tek biti proizvedena, što znači da u momentu podnošenja ponude traženo dobro ne postoji.”

U tehničkim specifikacijama javne nabavke, raspisane decembra prošle godine, traži se novo, nekorišćeno specijalno vozilo “pauk” sa minimum 2017. godinom proizvodnje,. Minimalna nosivost dizalice 1,500 kilograma na 8 metara minimalno sa maksimalnom težinom dizalice 1450 kg.  

Direktorka “Parking servisa”, Marija Papović rekla je ranije da je kupovina novog pauk vozila  neophodna jer vozilo koje se trenutno koristi je pred istekom. ”Troškovi održavanja su trenutno veći od same koristi koju imamo od njegove upotrebe, pa se planira da se staro vozilo proda i da se deo tih sredstava upotrebi za kupovinu novog "pauka”. Postojeće vozilo, marke mercedes “atego” je na kraju svog veka korišćenja (vozilo je proizvedeno 2005. godine, a hidraulična dizalica je postavljena 2009., troškovi održavanja su 9 puta veći od koristi”, navela je ona.

uto

20.02.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 07:45

Paljevina

Kako se na kraju zavrsilo paljenje pauka pre nekoliko godina?.Dali je uhapsen pocinilac ili ne

Odgovori
pon

19.02.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 19:54

Non Stop

Nadamo se da ce mozda neki put pauk raditi i noću ili barem vikendom ceo dan i da će ispred Hotela kako kolovoz tako i trotoar biti čist.

Odgovori
pon

19.02.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 14:17

Odrzavanje

Jel ovaj kamion u Nemacku vozite u servis

Odgovori
pon

19.02.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 13:19

Strasno

Promenite majstora,nadjite boljeg,kvalitetnijeg i samim tim ce vam odrzavanje biti jeftinije.A i o cenama popravke bi neko trebao da se zaintetesuje,jos malo pa kao remont migova

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije