Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 02. 2018.

Autor: 1 Izvor: vesti online, Boom 93

Iz Požarevca 4 brenda

Na sajtu www.najboljeizsrbije.com otvoreno je elektronsko glasanje koje će imati značajan uticaj na izbor za priznanje "Najbolje iz Srbije 2017" Privredne komore Srbije. Nominovana su i četiri brenda iz Požarevca: Luna, Milami, Bambi i Arriva Litas.

Građani mogu da izaberu najuspešnije robne i korporativne brendove na domaćem tržištu - najbolјe izvoznike, turistički smeštaj, manifestacije, organske proizvode kao i startap preduzeća.

Glasanje na sajtu je mogućnost da potrošači iskažu stav o vrednosti brendova koje koriste.

Najbolji robni i korporativni brendovi, organski proizvodi, manifestacije, izvoznici, turistički smeštaj i startap preduzeća, ove godine biće izabrani u 24 kategorije.

 U svakoj kategoriji može da se glasa za jedan brend, a postupak glasanja je anoniman.

Glasači mogu da se opredele da podrže izbor najboljih u svim, ili tek u određenim kategorijama, prema ličnom stavu. Sa jedne adrese elektronske pošte može se glasati samo jednom.

 "Najbolje iz Srbije" je tradicionalna akcija Privredne komore Srbije i od 2004. godine do sada, 312 dobitnika je ponelo ovu titulu.

pet

16.02.

2018.

Meso [neregistrovani] u 10:17

Mz

Zaboravili da nominuju Union MZ. Kazite iskreno,imali li lepse meso od naseg odlicnog brenda Milojevic Zvonka. :)

Odgovori
čet

15.02.

2018.

Zika Zeneva [neregistrovani] u 20:27

Koja Ariva!? Sve linije ukinute, usluga nula, nema linijskih buseva! Pa nemamo svi auto, ili ovi dodojsi imaju, a mi starosedeoci smo slepci na zalost!

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije