Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

17. 05. 2011.

Nagrađene najbolje maturantkinje

Završena je akcija "Najbolje-najboljima", koju je organizovala Modna kuca Luna u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije u kojoj je izabrano 111 najuspešnijih maturantkinja iz Srbije na osnovu redovnog i dodatnog uspeha u cetvorogodišnjem školovanju.

Svečana dodela nagrada održana je u utorak u Luna radnji u Požarevcu u Tabačkoj čaršiji. Za najbolju maturantkinjau ovogodišnje akcije u Požarevcu izabrana je Aneta Stojkovic iz Požarevačke gimnazije koja je nagradđena glamuroznom maturskom haljinom. Još 12 maturantkinja iz Požarevca nagrađene su bonus karticama sa kojima ostvaruju popust od 20% na kupovinu u Luna buticima. Gost na svečanoj dodeli nagarda bila je zamenica gradonačelnika, Vukica Vasić koja je dobitnicama čestitala na uspehu i nagradama u želji da i u daljem školovanju ostanu najbolji.

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka Lune kaže da je akcija "Najbolje najboljima" organizovana iz odgovornosti prema mladim naraštajima i da je Modna kuca Luna ponosna što je medu prvima prepoznala uspeh ovih mladih dama i time im pružila radni motiv.

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije