Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

02. 02. 2018. Smederevo

Izvor: RTS

Obnovljen vrtić "Veseli cvetovi" u Smederevu

U smederevskom naselju Carina otvoren je obnovljeni vrtić "Veseli cvetovi". Obnovu vrtića koji pohađa 354-oro dece finansirali su Fondacija "Novak Đoković" sa 10 i po miliona dinara i grad Smederevo sa 300 hiljada dinara.

Za nepunih sedam godina, Fondacija Novak Đoković, tri puta je donirala sredstva za poboljšanje uslova rada predškolske ustanove „Naša Radost". Krov vrtića „Veseli cvetovi" prokišnjavao je, a bila je dotrajala i stolarija. "Jako je važno da sva deca bez obzira gde se nalaze imaju barem slične ako ne i iste uslove za odrastanje.

Adaptacija i renoviranje ovog objekta stvarno je bilo nešto neophodno predškolskoj ustanovi, naše je zadovoljstvo bilo da pomognemo i da se to realizuje", kaže Gordana Džudža Jakovljević, rukovodilac Odeljenja za programe i projekte Fondacije „Novak Đoković".Ovaj vrtić pohađa više od 350 mališana, sada u daleko boljim uslovima.

Sve prostorije su okrečene, zamenjana je stolarija i obnovljen je krov, a doprinos su dali i sami izvođaći radova koji su donirali fabru za sve radijatorske cevi i radijatore.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije