Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Zabavni sadržaj za decu za vreme zimskog raspusta-"ZIP-ZOP"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

31. 01. 2018. Požarevac

Autor: S. Lisac Izvor: Boom 93

Zabavni sadržaj za decu za vreme zimskog raspusta-"ZIP-ZOP"

Početak zimskog rasputa biće obeležen zabavno-edukativnim programom “ZIP ZOP”, namenjen učenicima osnovnih i srednjih škola.


Predstave za decu, rok koncert, kviz znanja, interaktivne radionice i ostali zabavni sadržaji za decu održaće se u okviru školskog programa “Zip Zop” koji organizuje Centar za kulturu.

U programu učestvuju sve osnovne škole u Požarevcu, a pripremili su ga nastavnici sa svojim učenicima.

Izvršni producent programa "ZIP-ZOP", Predrag Paunović kao centralni događaj izdvojio je predstavu “Basketball show” koju organizuje košarkaški klub Požarevac.

“Multumedijalna predstava u košarci gde će se pričati o istorijatu, interaktivno će učestvovati i učesnici i gledaoci, imaćemo takmičenje u zakucavanju, biće postavljen koš”, najavio je Paunović.

Predstava će se održati  7. februara od 12-14 sati.

“ZIP-ZOP” počinje u četvrtak 1. februara. Svi programi se održavaju u centru za kulturu, u vremenu od 12 do 15 sati, svakog dana do 10. februara. Svi programi su besplatni.

 

čet

01.02.

2018.

Daltoni [neregistrovani] u 20:35

android

Pogledajte samo ove likove i razmislite ko je od njih ovo mogao da smisli? Organizuje? Mo?da uzme pare za promociju privatnih ?kola? Smisli rok koncert? Osoba a, b, c, d?

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije