Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

30. 01. 2018. Požarevac

Autor: S. Lisac Izvor: A.Viva

Pokrenuli decu i dobili nagradu

Osnovna škola “Desanka Maksimović” Požarevac dobila je nagradu za učešće na velikom konkursu „Pokrenimo našu decu“ u kojem su škole u Srbiji imale priliku da osvoje opremu za fizičko i nagradna putovanja za učenike i učitelje.

U nagradnom konkursu mogle su učestvovati sve osnovne škole iz Republike Srbije, koje redovno i pravilno primenjuju vežbe iz programa „Pokrenimo našu decu“. Nagrade, pakete modernih rekvizita za vežbanje koji će oplemeniti fizičke aktivnosti, dobilo je 36 škola u Srbiji, među kojima je i osnovna škola Desanka Maksimović u Požarevcu.  Tri odeljenja i učitelja iz Gornjeg Milanovca, Zemuna i Novog Sada osvojili su i nagradno  putovanje.

Konkurs „Pokrenimo našu decu“ otvoren je u okviru istoimenog programa kojim Aqua Viva, brend kompanije Knjaz Miloš i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, uvode dodatnih 15 minuta svakodnevne fizičke aktivnosti u škole u Srbiji. Cilj programa jeste prevencija lošeg držanja, gojaznosti i neaktivnosti kod učenika od 1. do 4. razreda.

uto

30.01.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 21:44

pohvala

Bravo za najbolju skolu u Pozarevcu.Cestitke svim nastavnicima i uciteljima a.naravno i deci koja su ucestvovala u projektu

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije