Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

30. 12. 2017. Požarevac

Autor: R. Momirović Izvor: Boom93

Dežurstva tokom praznika

Prodavnice robe široke potrošnje, supermarketi, megamarketi, državne i zdravstvene institucije od danas imaju izmenjeno radno vreme.

Svi marketi iz Idea, Roda, Maxi, Tempo i Dis prodajne mreže neće raditi 1. januara, dok će u utorak raditi po redovnom radnom vremenu. Roda market u Požarevcu radi produženo do 23h do 30. decembra, a 31. skraćeno do 18h. Dis megamrket je otvoren do 20h 31. decembra, a Maxi shop&go prodavnica u nedelju radi do 18h.

Apoteka „Vasa Pelagić“ u Požarevcu, poznatija kao Centralna apoteka je  otvorena non-stop kao i inače, uz napomenu da noćno dežurstvo počinje od 22 sata, a završava se u 7 sati ujutru.

Pošte i banke u Požarevcu neće raditi do 3. januara.

Školama novogodišnji raspust traje do ponedeljka 9. januara.

Parking servis neće naplaćivati svoje usluge tokom praznika.

Železnički saobraćaj će se obavljati po ustaljenom redu vožnje, a za autobuski saobraćaj važi praznični (nedeljni) red vožnje.

U zdravstenim službama organizovana su dežurstva. Doma zdravlja radi po izmenjenom radnom vremenu. Opšta služba, dečiji i školski dispanzer, stomatološka služba i laboratorija rade od 8 do 13 sati.

Službe kućnog lečenja dežuraju svakog dana od 8 do 18 sati, a hitna pomoć dežura 24 sata, dok se pacijenti medicine rada preusmerevaju u opštu službu Doma zdravlja Požarevac.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije