Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

27. 12. 2017. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Donacija meda za decu korisnike Narodne kuhinje

Udruženje pčelara Požarevac doniralo je Crvenom krstu Požarevac, med koji će biti podeljen deci koji su korisnici Narodne kuhinje u Požarevcu i Kostolcu.

Saša Obradović, sekretar Crvenog krsta Požarevac kaže da zahvaljujući donacijama Udruženja pčelara i lokalne samouprave deca, koja koriste usluge Narodne kuhinje, će dobiti novogodišnje paketića i na taj način im ulepšati predstojeće praznike.

„Narodna kuhinja u Požarevcu i Kostolcu trenutno ima 850 korisnika i ona funkcioniše svih 365 dana u godini. Trenutno usluge kuhinje koristi i 292 deteta uzrasta do 10 godina starosti koji će dobiti novogodišnji paketić“ rekao je Saša Obradović.

Dejan Milošević, predsednik Udruženja pčelara Požarevac napominje da postoji dugogodišnja saradnja između udruženja i Crvenog krsta.

„Trudimo se svake godine da decu obradujemo pred praznike i da im taj dan bude malo slađi. Udruženje se trudi da u više akcija tokom godine donira med“ rekao je Milošević.

Bojan Ilić, predsednik Skupštine grada Požarevca rekao je da se grad Požarevac trudi da svi korisnici Narodne kuhinje budu snabdeveni svim šta je potrebno.

„Požarevac je primer dobre prakse kako Narodna kuhinja treba da funkcioniše. Grad Požarevac će se u budućnosti truditi da svojim merama pomogne korisnike kuhinje“ rekao je Bojan Ilić.

Crveni krst Požarevac će novogodišnje paketiće podeliti u petak 29. decembra.

čet

28.12.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 09:28

Verovati

Jos kada bi bio pravi med ekstra

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije