Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

27. 12. 2017.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Izbori: Dveri smatraju da imaju odličan rezultat

Dveri smatraju da su u Kostolcu postigle odličan rezultat ulaskom u lokalnu skupštinu. Predsednik stranke u Kostolcu Milan Grubetić rekao je kako je za drugi mandat Dverima nedostajalo 38 glasova. On i predsednik Dveri u Požarevcu, Mirko Mirković ocenili su izborni proces kao nefer i nedemokratski.

Mirković i Grubetić tvrde da je na delu bila brutalna kampanja SNS usmerena prema Dverima, praćena etiketiranjem i optužbama pojedinaca za dilovanje narkotika.

„Na sve optužbe vladajuća stranka se nije ogradila. To se odnosi i na letak s kojim Dveri nemaju nikakve veze“, rekao je Mirković.

Grubetić je napomenuo kako je pozvan u policiju zbog slike letka sa logom SNS-a i internim uputstvom koji je pronašao na internetu i podelio na društvenim mrežama.

On je rekao da bi trebalo da se ispita zašto su noći pre izbora u delu Kostolca životne namirnice deljene kao novogodišnji pokloni.

Budući odbornik u kostolačkoj skupštini je rekao i kako je stranka u samom Kostolcu imala preko 10 odsto glasova izašlih.

Dveri su na proteklim izborima dobile blizu 8 odsto glasova izašlih birača i osvojili jedan odbornički mandat. Mirković i Grubetić ne isključuju mogućnost formiranja odborničkog kluba sa predstavnicima DS-a i Iskoraka.

čet

28.12.

2017.

peja kostolac [neregistrovani] u 14:06

android

S obzirom ko su bili kandidati rezultat je vise nego epohalan.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije