Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

27. 12. 2017. Požarevac

Izvor: JP "Toplifikacija"

Radovi na toplifikacionoj mreži

JP "Toplifikacija" obaveštava potrošače da će se danas obavljati radovi na toplovodnoj mreži.

Intervencija koja je planira za utorak biće izvršena danas. Zbog toga će se povremeno zatvarati cevovod za pomenute TPS što znači da će kupci, koji su priključeni na ove TPS ostajati bez grejanja. To su objekti: SO Požarevac, Pošta, Opštinski sud, Zgrada DPO, Zgrada Euro trgovine i tržni centar u ulici Stari Korzo 30-36, Tgr Oslobođenja 3, 15. Oktobar, Tabačka čaršija 1-15 i Moše Pijade 1.

Takođe, izvršiće se i intervencija u ulici I Srpski ustanak br. 20 gde je juče primećeno proparavanje. Zastoj u grejanju u ulicama I Srpski ustanak, Goranska i delovi ulica 6 Lička i Prvi Partizanski odred će trajati od 9 do 16 časova.

sre

27.12.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 12:22

Sreca

Zahvalimo se klimatskim promenama pa je sve manja potreba za grejanjem.Zamislite da je normalna zima sa mrazem kako bi nam bilo.Pitanje za gospodu sta vi radite leti?,sada obavljate ovako velike zahvate.Ne moze covek da vas izvuce iz kafica.Sreca sto nam toplu vodu pravi Termoelektrana pa tu nema zastoja,bilo bi strasno da vi taj posao radite.Sa vasom sposobnoscu i znanjem i ovako nemamo grejanje dokazujete na svakih 10 dana

Odgovori

Ostavi komentar