Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

26. 12. 2017.

Autor: U.Urošević Izvor: Grad Požarevac, Toplifikacija

Isključenje grejanja zbog ispitivanja mreže

Danas, od 13 do 15 časova biće isključeno grejanje u čitavom Požarevcu zbog ispitivanja mreže. Delovi centra grada povremeno će danas tokom dana ostajati bez grejanja zbog pripreme terena za intervenciju, saopštila je Toplifikacija.

Koristeći povoljne vremenske uslove, Toplifikacija će danas, u dogovoru sa odgovornim radnicima TE "Kostolac A", od 13 do 15 časova vršiti ispitivanje zaptivenosti primarne gradske mreže, odnosno gubitaka vode. U navedenom periodu će biti isključeno grejanje u čitavom gradu.

Ispitivanja ostalih delova zajedničkog sistema u Kostolcu, Starom Kostolcu, Klenovniku i Petki će se nastaviti sutra i prekosutra prema rasporedu koji budu napravili odgovorni u TE KO A.

Takođe, danas će se pripremati teren za intervenciju na curenju primarnog priključka za TPS u zgradi Načelstva i Trgu Oslobođenja 3, koji se nalazi u pasažu Parma.

Zbog toga će se povremeno zatvarati cevovod za pomenute toplopredajne stanice. To znači da će kupci, koji su priključeni na ove stanice ostajati bez grejanja. U pitanju su objekti Načelstva, Pošte, Opštinskog suda, Zgrade DPO, Zgrada Euro trgovine i tržni centar u ulici Stari Korzo 30-36, Trg Oslobođenja 3, stambeni blok u ulici 15.oktobra, zgrade u Tabačkoj čaršiji od broja 1 do broja 15 i Moše Pijade 1.

uto

26.12.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 12:41

Toplifikacija

Osta preduzece bez sredstava za rad.Nema tople vode nema prodavanje magle.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije