Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

09. 11. 2017. Požarevac

Autor: S. Lisac Izvor: Boom 93

Radovi na stolariji u vrtićima

Demontažu stare i ugradnju nove stolarije u vrtićima “Bubamara” i “Poletarac” radiće zajedno preduzeća “Partenon” iz Požarevca i “Total profil” iz Salakovca.


Predškolska ustanova “Ljubica Vrebalov” izabrala je, preko javne nabavke, preduzeće koje će raditi na demontaži stare i ugradnje nove stolarije u pojedinim vrtićima. Nosilac poslova na zameni stolarije u vrtićima je "Partenon" iz Požarevca. 

Za vrtić “Poletarac” u planu je demontaža spoljnih prozora, portala, svetlarnika i ulaznih vrata i izrada novih kao bojenje spoljne fasade, zidova i plafona. Radovi u vrtiću "Poletarac" nisu bili u planu javnih nabavki za ovu godinu.

U vrtiću “Bubamara” planira se demontaža spoljnih prozora, svetlarnika i ulaznih vrata, te postavljanje novih. Radovi se izvode zbog dotrajalosti stolarije, a mnogi prozori nisu u funkciji.

Procenjena vrednost javne nabavke bila je blizu 3,4 miliona dinara bez PDV-a, a ugovor sa preduzećem “Partenon” potpisan je na iznos od skoro 2,9 miliona dinara bez PDV-a.

Na javnu nabavku javila su se dva ponuđača. Jedna ponuda je bila neprihvatljiva jer nije dostavljeno sredstvo obezbeđenja odnosno bankarska garancija sa iznosom ne manjim od 10% od ukupne vrednosti sa klauzulom: bezuslovna i plativa na prvi poziv.

Nema komentara.

Ostavi komentar