Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

02. 11. 2017. Trst, Požarevac

Izvor: Blic

U Italiji uhapšen Požarevljanin

Policija u italijanskom Trstu uhapisila je S.S. (27), iz Požarevca, profesionalnog lopova, za kojim su italijanski organi reda tragali već izvesno vreme, saznaje "Blic".

Požarevljanina je u tržnom centru Montedero, u Trstu, prepoznao radnik u prodavnici tehničke robe, jer su fotografije S.S. bile istaknute na svim lancima prodavnica "Uneiro" u severnoj i centralnoj Italiji.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, a S.S. nije uspeo da pobegne. Njega je zaustavio radnik obezbeđenja u prodavnici, nakon što se oglasio alarm. Kako se ispostavilo, Požarevljanin je kod sebe imao GPS blokator, ali je on zatajio kada je pokušao da izađe iz radnje.

Policija, koja je ubro stigla na lice mesta, pretresom S.S. je u dva zašivena džepa u jakni pronašla četiri "rej-ban" naočara, vrednih oko 700 eura, sa sve etiketama.

Daljom istragom ustanovljeno je da je Požarevljanin serijski lopov, koji je pomoću GPS blokatora iz radnji u Italiji duže vreme krao raznu robu.

S.S. je, utvrđeno je, ukradenu robu prodavao na crnom tržištu u Italiji i tako "zarađivao" za život u toj zemlji. On je uhapšen i prebačen u zatvor, gde će ostati do izricanja presude.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije