Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

01. 11. 2017. Žagubica

Izvor: SO Žagubica

Deca posetila predsednika opštine

Šredsednik opštine Žagubica Safet Pavlović, organizovao je u Krepoljinu prijem dece područnog odeljenja Predškolske ustanove “Poletarac“ Žagubica.

Vaspitačice Svetlana Stevanović i Suzana Miladinović, kroz razgovor sa predsednikom opštine ukazale su na neke od problema sa kojima se suočavaju a mališani su imali priliku da vide prostor gde predsednik opštine radi, da se upoznaju sa poslovima koje obavlja i da naposletku iskažu i utiske.

Prijemu je prisustvovao i Predrag Ivkiović, zamenik predsednika opštine Žagubica i pritom istakao da su deca, njih oko 20 – tak, imala priliku da borave u kancelariji predsednika opštine u Krepoljinu i pritom bila radosna i oduševljena prijemom. Podsetio je takođe da lokalna samouprava u okviru populacione politike omogućava besplatan vrtić na teritoriji opštine, za svako rođeno dete u opštini Žagubica iz opštinskog budžeta , dobija se po 20 000 dinara, ne računajući novac koji deli država,a svaka majka porodilja , nezaposleno lice, dobija devet meseci po 15 000 dinara.

Prostor kancelarije predsednika opštine Žagubica Safeta Pavlovića, u Krepoljinu, krasiće i poruke sadržane željama koje su zajedno sa vaspitačima deca Predškolske ustanove u Krepoljinu iskazala kroz crteže.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije