Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

29. 04. 2011.

Autor: 1

Obnova zapisa

U Mesnoj zajednici Burjan položen je kamen temeljac za izgradnju zapisa. Ovaj objekat biće izgradjen na mestu gde se do pre 30 godina nalazio zapis. Na ovom prostoru do sada se nalazilo dečje igralište koje je poslednjih godina zapušteno i propalo. Njegova obnova nije planirana.

Kamen temeljac položili su gradonačelnik Miodrag Milosavljević i vlasnik preduzeća PP "Filip" Saša Filipović. Temelji su danas osveštani.

Filipović je izrazio zadovoljstvo zbog izgradnje zapisa koji će biti centar okupljanja ljudi u ovom kraju.

Miodrag Milosavljević je rekao da će izgradnja koštati 1,2 miliona dinara. 750 hiljada dala je opština, a ostatak su dobrovoljni prilozi. On je rekao da se dve godine razmišljalo o izgradnji zapisa za koji kaže da će biti završen "do spasovdana".

Pored temelja novog zapisa ostale su ruinirane sprave sa dečjeg igrališta koje je poslednjih nekoliko godina potpuno zapušteno. O tome se danas nije govorilo, a Milosavljević nije mogao da komentariše šta će se sa igralištem dogoditi.

U mesnoj zajednici kažu da će biti i igrališta.

pon

02.05.

2011.

Milica [neregistrovani] u 09:28

Eee, tuga!

"Ali Svevišnji ne prebiva u hramovima rukom sazidanim: Nebo je presto moj, a zemlja podnožjr nogama mojim. Kakav dom mi možete sazidati, govori Gospod, i koje će biti mesto počivanja moga? Ne stvori li sve to ruka moja?"
(Dela apostolska 7:48-50)

Izbacite svinje iz opštine Burjan. Pošaljite komunalne policajce da vide kako se gaje svinje i kako nam smrdi! Napravite deci igralište, a Boga slavite u srcu! I čitajte malo Bibliju!

Odgovori
pet

29.04.

2011.

Svetislav [neregistrovani] u 17:20

Samo nam još zapisi fale

Sve imamo u ovom gradu: i industrijsku zonu, i nova radna mesta i ulice bez rupa i sposobnu vlast, samo nam još zapisi fale! Blago nama, idemo u Evropu, ali onu iz mračnog Srednjeg veka, kad su bolesti lečili iscelitelji a oni koji su tvrdili da je zemlja okrugla su spaljivani ! A deca nek nam se igraju u stanovima ! Ili da ih po crkvama, umesto u vrtićima, koje nemamo, čuvaju popovi ? Pa što se i crkva malo ne "izuje" da napravi neko igralište ili pomogne narodnu kuhinju ? Umesto toga, mi njima zidamo bogomolje koje oni posle prisvoje. Sramota i bruka. Hoće li neko najzad da odgovara za sistematsko uništavanje ovog grada?

Odgovori
pet

29.04.

2011.

Tupson [neregistrovani] u 14:54

Samo tako, samo napred!

Milosavljević nije mogao da komentariše šta će se sa igralištem dogoditi. e, blago nama. Zar nije logicnije da uradite toj deci igraliste, nego jos jednu bogomolju.Gradonacelnice sto ne pitas tog vlasnika Filipović PP "Filipa" Sašu da on sagradi deci igraliste? Dobio pare od drzave za razvoj biznisa, koje niko drugi nije mogao da dobije od njega. Jedva cekamo ovaj Zakon o finansiranju stranaka da zazivi.

Odgovori

Ostavi komentar