Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

24. 03. 2011.

Autor: 1

Bezbedne namirnice samo na pijaci “Krug”

Svaki peti uzorak namirnica životinjskog porekla na pijacama u Požarevcu i Kostolcu u 2010.godini bio je neispravan, proizlazi iz izveštaja veterinarske inspekcije koji će sutra razmatrati Gradsko veće.

Ovo se odnosi na kajmak, pileće meso, jaja i sir. Rešenja o zabrani prometa namirnica najčešće su prošle godine izdavana za prodavce sira. Problema ima na svim pijacama osim pijace "Krug", zbog čega je inspekcija naložila Komunalnim službama da obezbede adekvatne uslove ili zabrane prodaju.

Rešenjem je početkom februara naloženo Komunalnim službama da od prodavaca mlečnih proizvoda zahtevaju zaštitnu odeću i pribor, da se na pijaci Pionirski trg i u Kostolcu obezbede rashladne vitrine, da se zabrani promet mlečnih proizvoda na pijaci Stari mlin i zabrani promet pilećeg mesa koje ne potiče iz registrovanog objekta.

pet

25.03.

2011.

kalimero [neregistrovani] u 00:18

surutka

Da li je moguce da ova vlas nije u stanju ni jednu pijacu da sredi kako treba, nego da se prodaju neupotrebljive namirnice koje truju gradjane. Pa nesto bi vec trebalo zatvoriti ili pijace koje ne ispunjavaju uslove ili...

Odgovori

Ostavi komentar