Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

23. 03. 2011.

Autor: 1

Socijalna pomoć

Komisija za socijalna pitanja skupštine grada u prošloj godini je rešavajući po zahtevima građana za jednokratnu pomoć, po zahtevu u proseku isplaćivala 8.250 dinara.

Bilo je 209 pozitivno rešenih molbi.

Svaki peti zahtev koji je upućen komisiji je odbijen, a pozitivno je rešeno 75 odsto molbi za jednokratnu pomoć.  Socijalno ugroženima isplaćeno je ukupno 1,7 miliona dinara, od čega  najviše za nabavku osnovnih životnih namirnica 820 hiljada i radno angažovanje 750 hiljada.

Prošle godine je za vantelesnu oplodnju refundirano 372 hiljade dinara za dva para.

čet

24.03.

2011.

Mrgud [neregistrovani] u 01:11

MOLBA

"Bumovci" da li bi ste bili ljubazni da podsetite nas a i njih koja su obecanja davali u predizbornoj kampanji, mislim na gradsku vlast. Verujem da imate materijal, samo je pitanje da li hocete! Bio bih Vam vrlo zahvalan!

Odgovori
čet

24.03.

2011.

radnik [neregistrovani] u 00:27

Preterali su

Milion i sedamsto hiljada dinara za sirotinju!!!? Pa to je previse ! Sta ce pare sirotinji? To je preveliko opterecenje za skromni budzet grada Pozarevca. Sto se ne zaposle i nesto rade? Evo na primer u industrijskoj zoni gde samo nicu nove fabrike i gde je gradska vrhuska otvorila bezbroj radnih mesta.

Odgovori
sre

23.03.

2011.

Milena [neregistrovani] u 22:09

Nezaposlena

A sto vi novinari ne pitate vlast koliko se para potrosi na njihovu reprezentaciju ! Kolko oni pojedi i popiju ! Kolko kostaju ovaj osiromaseni narod koji i nezna zasto ih placa. Pa celni ljudi grada ne izbijaju iz kafana ! Ko to placa ? Koncerti i karnevali gluposti a za narod milostinja! Posla nema nigde. Poslodavci ucenjuju. Nemam cime da prehranim deta a oni se izzivljavaju ! Bruuuuuuuuka bre !

Odgovori

Ostavi komentar